ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σλούκας: "Θέλουμε τη δεύτερη θέση, παλέψαμε μέσα στην κόλαση"

Ο Κώστας Σλούκας του Παναθηναϊκού AKTOR σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Βίρτους Μπολόνια για τη EuroLeague 2023-2024, Μπολόνια | Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Ο Κώστας Σλούκας του Παναθηναϊκού AKTOR σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Βίρτους Μπολόνια για τη EuroLeague 2023-2024, Μπολόνια | Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 INTIME SPORTS

Ο Κώστας Σλούκας έδωσε τα εύσημα στον Κέντρικ Ναν για το σπουδαίο καλάθι που χάρισε στον Παναθηναϊκό τη νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια με 79-81 και τόνισε ότι οι πράσινοι θέλουν τη δεύτερη θέση.

Ο Κέντρικ Ναν υπέγραψε το αγχωτικό διπλό του Παναθηναϊκού AKTOR στην Μπολόνια, σκοράροντας at the buzzer για το τελικό 81-79 υπέρ των πρασίνων στην 32η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Κώστας Σλούκας έδωσε τα εύσημα στον συμπαίκτη του και τόνισε πως η ομάδα θα συνεχίσει να παλεύει μέχρι τέλος για να κατακτήσει τη 2η θέση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

"Κι οι δύο ομάδες ήταν εκπληκτικές. Η Βίρτους είναι μια εξαιρετική ομάδα, παλεύει κι εκείνη πάντα τα παιχνίδια της, Στο τέλος πετύχαμε μεγάλα σουτ. Ένα εκπληκτικό ματς από τον Ναν που έβαλε το καλάθι και χάρισε τη νίκη.

Θέλουμε τη δεύτερη θέση, παλέψαμε μέσα στην κόλαση. Θα παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, το τελευταίο δευτερόλεπτο. Θα πανηγυρίσουμε αυτή τη νίκη, όμως την επόμενη εβδομάδα πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί έχουμε ένα άλλο παιχνίδι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ EUROLEAGUE ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ