ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σλούκας: "Να φορτσάρουμε όταν πρέπει"

Σλούκας: "Να φορτσάρουμε όταν πρέπει"
INTIME SPORTS

Στην έλλειψη ρυθμού στάθηκαν οι Κώστας Σλούκας και Βαγγέλης Μάντζαρης μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπεσίκτας

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα, έκανε ο Κώστας Σλούκας ο οποίος ήταν πολύ θετικός, παίζοντας για σχεδόν 22 λεπτά στον αγώνα.

Ο Έλληνας άσος του Ολυμπιακού, υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός είναι επηρεασμένος από τη διακοπή του πρωταθλήματος και ξεκαθάρισε πως το σημαντικό είναι να φορτσάρει όταν θα πρέπει.

"Θέλαμε πάση θυσία να κερδίσουμε το παιχνίδι και μπήκαμε αποφασισμένοι στο ματς. Είχαμε συγκέντρωση αλλά είναι φανερό πως ακόμη δεν έχουμε βρει ρυθμό στο παιχνίδι μας και αυτό έχει συμβεί διότι επηρεαστήκαμε από το διάλειμμα των διακοπών", σχολίασε ο Κώστας Σλούκας και συμπλήρωσε:

"Μας ενδιαφέρει μόνο να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι και δεν κοιτάμε μπροστά αλλά μόνο το επόμενο ματς. Το σημαντικό είναι να φορτσάρουμε όταν πρέπει", τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας διεθνής γκαρντ των ερυθρολεύκων".

Μάντζαρης: "Δεν έχουμε βρει ρυθμό"

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μάντζαρης υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλός στην άμυνα του κι αν είχε βάλει κάποια λέι απ, θα είχε νικήσει με μεγαλύτερη ευκολία:

"Καλή χρόνια και να ευχηθώ σε όλους υπομονή και κουράγιο. Στόχος μας ήταν να εξολοθρεύσουμε τον Τζέρελς που είναι ο κινητήριος μοχλός της Μπεσίκτας και νομίζω ότι τα καταφέραμε. Γενικότερα θεωρώ πως στην άμυνα ήμασταν καλοί και αν είχαμε βάλει ορισμένα εύκολα λέι - απ που χάσαμε θα είχαμε αυξήσει πιο γρήγορα την διαφορά πάνω από τους 10 πόντους".

Παράλληλα, πως ο Ολυμπιακός δεν έχει ακόμη τον απαιτούμενο ρυθμό στο παιχνίδι του: "Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας και πήραμε τη νίκη αλλά σίγουρα δεν έχουμε βρει ακόμη ρυθμό. Από ματς σε ματς θα τον βρούμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να παίξουμε καλή άμυνα να βγάλουμε ενέργεια στην επίθεση και να επιδιώξουμε να βγάλουμε αιφνιδιασμούς γιατί αυτό θα μας δώσει ρυθμό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ