ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σλούκας: "Να είμαστε πεινασμένοι και να προσέξουμε τις λεπτομέρειες"

EUROLEAGUE 2023-2024 / PLAY OFF /  -   (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Σλούκας στο πρώτο του σχόλιο μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στάθηκε στη συνολική εμφάνιση των πράσινων και όχι στη μυθική απόδοση του ίδιου.

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Κώστα Σλούκα να κάνει μια μυθική εμφάνιση και ρεκόρ καριέρας με 29 πόντους και ο Έλληνας γκαρντ μετά το τέλος του αγώνα στο πρώτο του σχόλιο στάθηκε στη συνολική εμφάνιση των πράσινων και όχι στη μυθική απόδοση του ίδιου.

"Είμαι περήφανος συνολικά για την εμφάνιση μας με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο. Στη συνέχεια στα επόμενα τρία δεκάλεπτα παίξαμε σύμφωνα με το πλάνο μας. Ίσως έπαιξε ρόλο η πίεση που είχαμε εμείς στην αρχική η αυτοπεποίθηση που είχε ο αντίπαλος.

Είπα στο ημίχρονο πως πρέπει να είμαστε πεινασμένοι και προσέξουμε τις μικρές λεπτομέρειες για να κερδίσουμε και εκεί. Ήταν πολύ καλή ομάδα και πέρυσι για λεπτομέρειες δεν πήγαν στο Final-4".

Η εμφάνιση σου ήταν μια απάντηση για το λάθος στο τέλος του πρώτου αγώνα;

"Όχι ήμασταν απογοητευμένοι επειδή δεν πήραμε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα σε κάθε ματς που θα παίζω".

Έχεις και άλλους πόντους για να πετύχεις στη σειρά;

"Προτιμώ να μην σκοράρω τόσο και να κερδίζουμε πιο εύκολα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ