ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σλούκας: "Μίλησαν οι χαρακτήρες, προσπαθώ να καταθέσω στο παιχνίδι ό,τι έχω και δεν έχω"

Σλούκας: "Μίλησαν οι χαρακτήρες, προσπαθώ να καταθέσω στο παιχνίδι ό,τι έχω και δεν έχω"
INTIME SPORTS

Για τους Κέντρικ Ναν και Μάριους Γκριγκόνις, που έβγαλαν στο τέλος τα κάστανα από τη φωτιά στην Μπολόνια, μίλησε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR, Κώστας Σλούκας.

Υπόκλιση στον Κέντρικ Ναν, αλλά και στον Μάριους Γκριγκόνις έκανε ο Κώστας Σλούκας, αναγνωρίζοντας πόσο δύσκολα ήταν τα καλάθια που έβαλαν στο φινάλε του αγώνα με τη Βίρτους στην Μπολόνια για να χαρίσουν στον Παναθηναϊκό AKTOR μια δύσκολη εκτός έδρας νίκη με 81-79.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο αρχηγός των πρασίνων στην κάμερα της NOVA:

"Ελέγχαμε το παιχνίδι, τον ρυθμό. Πέρα από κάποια χαζά καλάθια, ήμασταν μπροστά. Στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε τον ρυθμό μας. Σήμερα ήταν πραγματικά σαν παιχνίδι των playoffs. Από εκεί και πέρα, μίλησαν οι χαρακτήρες. Ο Κέντρικ πέτυχε πολύ μεγάλα καλάθια στο τέλος. Πέρα από αυτό όμως, για μένα τεράστιο είναι το γκολ φάουλ που πέτυχε ο Γκριγκόνις νωρίτερα. Ήρθε από το πουθενά και το έβαλε.

Από την αρχή προσπαθώ να καταθέσω στο παιχνίδι ό,τι έχω και δεν έχω. Όπως είχα πει πριν από περίπου δύο μήνες. Είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού, πιο πολύ κακό έκανα στην ομάδα. Τώρα προσπαθώ να βάλω το λιθαράκι μου. Είμαστε σε ένα πάρα πολύ καλό σημείο. Να χαρούμε δυο - τρεις μέρες και μετά να επικεντρωθούμε στον τελικό που έχουμε με την Μπάγερν Μονάχου.

Το έργο μας δεν είναι καθόλου εύκολο. Όλες οι ομάδες παίζουν μέχρι το τέλος. Η Μπάγερν θα παλέψει με ό,τι έχει και δεν έχει. Θα είναι ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι για μας.

Τι να πούμε για τον κόσμο; Ήρθε εδώ, κάποιοι έμειναν απέξω. Το ίδιο περιμένουμε στο Μόναχο. Τους ευχαριστούμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ