ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σλούκας: "Η νίκη αφιερωμένη στον Πάρη, ο Ναν έβαλε τρία μεγάλα σουτ στο -6"

Σλούκας: "Η νίκη αφιερωμένη στον Πάρη, ο Ναν έβαλε τρία μεγάλα σουτ στο -6"
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ισοφάρισε τη σειρά με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Κώστας Σλούκας μίλησε μετά το φινάλε του παιχιδιού στο Βελιγράδι, αφιερώνοντας τη νίκη της ομάδας στον Πάρη Δερμάνη.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε της Μακάμπι στο Βελιγράδι και ισοφάρισε τη σειρά των playoffs της EuroLeague.

Ο Κώστας Σλούκας έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, έχοντας πολυδιάστατη προσφορά στο παιχνίδι της ομάδας του με 20 πόντους (5/9 δίποντα, 1/2 τρίποντα), 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού στην κάμερα της NOVA, αφιερώνοντας τη νίκη στον Πάρη Δερμάνη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Στα δύο πρώτα παιχνίδια στην έδρα μας ελέγχαμε τον ρυθμό. Κάποια λεπτά αδράνειας μάς στοίχισαν. Η Μακάμπι είναι πολύ καλή ομάδα, εκτελεί πολύ καλά το πικ εν ρολ, έχει εξαιρετικούς χειριστές και ψηλούς που κόβουν δυναμικά στο καλάθι. Είχαμε πει να βάλουμε δυνατά το κορμί μας, να ελέγξουμε το ριμπάουντ. Από εκεί και πέρα είχαμε προσωπικότητες. Θα σταθώ στον Ναν, γιατί στο -6 έβαλε τρία πολύ μεγάκα καλάθια, όπως και το τρίποντο του Ιωάννη, που το έβαλε από τη γωνία. Δεν έχει τελειώσει η δουλειά! Περιμένουμε από τον κόσμο να γεμίσει ασφυκτικά το ΟΑΚΑ. Όλη τη χρονιά παίζουμε γι αυτό το παιχνίδι. Έγινε μια κυνομαχία".

Για τον Πάρη Δερμάνη: "Ο Πάρης είναι αδελφός. Τον ξέρω χρόνια. Του έτυχε κάτι πολύ σοβαρό. Είμαστε τυχεροί που ανακάμπτει, του αφιερώνουμε τη νίκη. Τον περιμένουμε δίπλα μας".

Για τον Ιωάννη Παπαπέτρου: "Ο Ιωάννης είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, έχει εμπειρία, έχει κορμί, ξέρει να παίξει έξυπνα. Βάζει πολύ σωστά το κορμί του. Η εμπειρία φυσικά παίζει ρόλο. Μην ξεχνάμε πως η Μακάμπι είναι ίδια με πέρσι. Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές. Οφείλουμε να μπούμε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά".

Για το 18/18 των γηπεδούχων στο Game 5: "Μην το γκαντεμιάζεις τώρα (γελάει)! Θέλουμε να είμαστε μαζί με τον κόσμο μας, να δημιουργηθεί μια καυτή ατμόσφαιρα. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και να παλέψουμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ