STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σλούκας: "Η άμυνα έφερε τη νίκη"

Σλούκας: "Η άμυνα έφερε τη νίκη"

Ο Κώστας Σλούκας τόνισε ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε διότι έπαιξε εξαιρετική άμυνα. Τι δήλωσε ο Μπράιαντ Ντάνστον.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό, με τον Κώστα Σλούκα να τονίζει ότι οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν, χάρη στην πολύ καλή άμυνα τους.

" Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και γιατί παίζαμε χωρίς κόσμο στην έδρα μας και επειδή ήταν το πρώτο της σεζόν. Χάρη στην άμυνά μας πετύχαμε μια σπουδαία νίκη", είπε ο Σλούκας και συμπλήρωσε:

"Δεν μπορούν να βγουν ακόμα συμπεράσματα, όπως είπα και πριν είναι πρώτο ματς της σεζόν. Είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη απέναντι σ' έναν σπουδαίο αντίπαλο.

Το σκορ αποδεικνύει πως και οι δυο ομάδες είναι ανέτοιμες. Το κλειδί είναι κυρίως η άμυνα, εκεί βασίζεται περισσότερο ο Ολυμπιακός και τα μεγάλα σουτ όταν χρειάστηκαν μπήκαν".

Ντάνστον: "Χαρούμενος που πήραμε τη νίκη"

Ο Ντάνστον τόνισε από την πλευρά του: " Ηταν πολύ καλή εμπειρία, είχαμε χαρούμενος που πήραμε τη νίκη. Σίγουρα όμως αν υπήρχε κόσμος θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι και διαφορετική ατμόσφαιρα.

Η άμυνα σίγουρα ήταν το κλειδί της νίκης, κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε σε αυτό το κομμάτι, καταφέραμε να σταματήσουμε κάποιους επιθετικούς αυτοματισμούς του Παναθηναϊκού. Στο πρώτο μέρος χάσαμε αρκετά ριμπάουντ, κάναμε και κάποια λάθη, αλλά στο δεύτερο τα περιορίσαμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ