ΦΙΛΙΚΑ MUNDOBASKET

Σλοβενία - Ελλάδα: Εδώ θα δείτε σε Live Streaming το μεγάλο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής απέναντι στον Λούκα Ντόντσιτς

/  -   (EUROKINISSI)
/ - (EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το πρώτο ματς του Λούκα Ντόντσιτς μετά από 117 ημέρες. Το πρώτο φιλικό της Εθνικής. Το ντεμπούτο του Τόμας Γουόκαπ. Δείτε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε απόψε τον αγώνα Σλοβενία - Ελλάδα.

Οι προπονήσεις σταμάτησαν για λίγο και πλέον η Εθνική μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς στο δρόμο προς το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023. Η Ελλάδα δίνει απόψε (2/8 στις 21:30) το πρώτο της φιλικό εν όψει του MundoBasket, απέναντι στη Σλοβενία στην Στόζιτσε Αρένα της Λουμπλιάνα.

Τον αγώνα θα τον παρακολουθήσετε αποκλειστικά από το ACTION24 σε περιγραφή των Παντελή Βλαχόπουλου - Χάρη Σταύρου και σχόλιο του Παναγιώτη Γιαννάκη, με τρεις διαφορετικούς τρόπους.

Φυσικά, την εξέλιξη του αγώνα θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε και από το matchcenter του SPORT24, στο οποίο θα βρείτε και την ζωντανή μετάδοση, με εικόνα και με ήχο, από το κανάλι του ACTION24 στο YouTube.

Εκτός από πρώτο ματς της Ελλάδας, αυτό θα είναι και το πρώτο παιχνίδι του Λούκα Ντόντσιτς μετά από 117 ημέρες, αλλά και ο πρώτος αγώνας του Τόμας Γουόκαπ με τα χρώματα της Εθνικής. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν εκ νέου το απόγευμα της Παρασκευής (4/8 στις 19:00) στο ΟΑΚΑ.

Το SPORT24 και η Stoiximan πηγαίνουν μαζί στα φιλικά προετοιμασίας της εθνικής μας ομάδας για το Μουντομπάσκετ.

TAGS ΦΙΛΙΚΑ MUNDOBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ