NBA

Σλόαν: "Κυνηγάει τις ευκαιρίες ο Κουφός"

Σλόαν: "Κυνηγάει τις ευκαιρίες ο Κουφός"
Κουφός για μέσα

Το εγκώμιο του Κώστα Κουφού έπλεξε ο προπονητής των Γιούτα Τζαζ Τζέρι Σλόαν

" Εχει παίξει πολύ καλά για την ηλικία του, σε σύγκριση τουλάχιστον με αυτά που είδα στα σάμερ λιγκ. Θα τον ντροπιάσουν κι αυτόν λίγο στη συνέχεια, αλλά νομίζω ότι έχει εργαστεί σκληρά. Μοιάζει να είναι λίγο πιο άνετος σε αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε και αυτό πάντοτε βοηθάει".

"Είναι ευχάριστος τύπος, εργάζεται σκληρά, δεν λέει λέξη και απλά προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του. Δεν κρύβεται και είναι πρόθυμος να βγει μπροστά και να κυνηγήσει την ευκαιρία του

".

Για τον Κουφό μίλησε και ο βασικός σέντερ των Τζαζ, Μεμέτ Οκούρ: " Ελπίζω να γίνει καλύτερος από μένα κάποια μέρα σε αυτό το πρωτάθλημα. Εχει λαμπρό μέλλον μπροστά του. Προσπαθεί κάθε μέρα και εάν συνεχίσει έτσι νομίζω ότι θα γίνει σπουδαίος".

Ο ίδιος ο παίκτης που το Σάββατο θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της Γιούτα, σε ανοιχτό "οικογενειακό" διπλό, είπε: " Το επίπεδο είναι σίγουρα πολύ υψηλότερο απ’ ότι στο κολεγιακό μπάσκετ, αλλά αισθάνομαι ότι μπορώ να ταιριάξω στο πρόγραμμα. Νομίζω ότι μπορώ να γίνω μέρος της ομάδας και να τη βοηθήσω αμυντικά και επιθετικά".



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ