ΑΙΓΑΛΕΩ

Σκουρτόπουλος: "Θα παλέψουμε μέχρι τέλος"

Σκουρτόπουλος: "Θα παλέψουμε μέχρι τέλος"
New Image

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έδειξε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την φετινή πορεία του Αιγάλεω

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος ο Θανάσης Σκουρτόπουλος υποσχέθηκε στους φίλους του Αιγάλεω ότι η ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο. " Θα παλέψουμε μέχρι τέλος προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι μέχρι την τελευταία αγωνιστική το Αιγάλεω θα προσπαθεί για το καλύτερο".

Ο τεχνικός της ομάδας των Δυτικών Προαστίων δεν ξέχασε και τη στιγμή που λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα είχε στη διάθεση του μόνο δύο παίκτες. " Στο ξεκίνημα της προετοιμασίας είχαμε μόνο τον Μαγγουνή και τον Καλλινικίδη και δύο έφηβους. Σίγουρα δεν ήταν εύκολο για μένα όμως δεν μπορούσαμε να τα παρατήσουμε γιατί ήταν κάποιοι άνθρωποι που μας στήριζαν και φυσικά οι φίλαθλοι της ομάδας".

O αρχηγός του Αιγάλεω Άκης Καλλινικίδης από την πλευρά του σχολίασε: " Κάποια στιγμή είχα χάσει τις ελπίδες μου και αν δεν με στήριζαν κάποιοι άνθρωποι από το Αιγάλεω δεν ξέρω τι θα γινόταν. Τώρα κοιτάμε μπροστά. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Έχουμε περάσει πολλές δυσκολίες και ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο".

Στην αναμονή για παίκτη


Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος εξετάζει ορισμένες περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται μέσα στη ρακέτα, ωστόσο, δεν έχει βρει κάποιον που να "κολλάει" με την ομάδα. Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο πιθανότατα δεν θα υπάρξει εξέλιξει στο θέμα.






TAGS ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ