ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Σκουρτόπουλος: "Ήμασταν εξαιρετικοί"

Σκουρτόπουλος: "Ήμασταν εξαιρετικοί"
INTIME SPORTS

Μόνο εύσημα είχε να απονείμει ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με την Γκρόνινγκεν που βρήκε την ομάδα του να προκρίνεται στους "16" του Eurocup

Απόλυτα ικανοποιημένος για ένα ακόμα ευρωπαϊκό ματς έμεινε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ο οποίος στάθηκε στην εκπληκτική άμυνα που έπαιξε ο Πανελλήνιος στο ματς της Ολλανδίας.

Παράλληλα, τόνισε ότι η ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο όχι μόνο δεν επηρέασε αρνητικά την ομάδα του αλλά και την βοήθησε κιόλας να φτάσει στην τελική επικράτηση.

"Ήταν πολύ μεγάλη η νίκη μας. Αντιμετωπίζαμε πολλά προβλήματα αλλά αυτό δεν μας επηρέασε. Παίξαμε εκπληκτικά και σε ένα ακόμη ευρωπαϊκό παιχνίδι, ήμασταν εξαιρετικοί στην άμυνα, ενώ ελέγξαμε και στα ριμπάουντ.

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν εξαιρετική και όσο κι αν προκαλεί εντύπωση, μας βοήθησε να φθάσουμε στη νίκη", δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Από την πλευρά του ο Τζούρο Όστοϊτς ανέφερε: "Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας και θέλαμε τη νίκη. Παίξαμε πάρα πολύ καλά.

Στην Ελλάδα δεν τα πηγαίνουμε καλά αλλά θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια θα μας βοηθήσουν ψυχολογικά και στην Ελλάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους".

TAGS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ