ΑΙΓΑΛΕΩ

Σκουρτόπουλος:"Η προσπάθεια θα δικαιωθεί"

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος προετοιμάζει για παίκτες του για την αναμέτρηση με τον Άρη

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μιλώντας στην ιστοσελίδα του Αιγάλεω τόνισε: " Οι παίκτες αυτοί διατηρούν το Αιγάλεω επί 11 αγωνιστικές στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Δεν είναι...άλλοι αυτοί που παρουσιάστηκαν στους αγώνες με την Ολύμπια και τον Κολοσσό. Πιστεύω στα παιδιά και στην ομάδα και είμαι βέβαιος ότι θα βρούμε άμεσα το δρόμο μας".

Όσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ο τεχνικός της ομάδας ανέφερε: " Μπροστά μας έχουμε 15 αγώνες για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος. Έχουμε κάνει σημαντικά βήματα προς την επίτευξη του στόχου μας, χάρη στην καλή δουλειά και την προσπάθεια των παικτών.

Απ' εδώ και πέρα η κατάσταση είναι ξεκάθαρη: Δεν επιλέγουμε αγώνες για να... χτυπήσουμε. Η φιλοσοφία μας είναι ότι κάθε αγώνας εκφράζει και μιά μάχη για μας. Θα κυνηγήσουμε το καλύτερο σε όλα τα παιχνίδια και είμαστε σίγουροι ότι η προσπάθειά μας θα δικαιωθεί".

Αναφορικά με την βοήθεια του κόσμου υπογράμμισε: " Η παρουσία του κόσμου είναι σημαντική στην προσπάθειά μας. Οι φίλοι του Αιγάλεω μας ενισχύουν όπου κι αν αγωνιζόμαστε και μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι δεν είμαστε μόνοι.

Όμως το πρωτάθλημα αρχίζει πλέον να μπαίνει στην πιό σημαντική του καμπή. Για το λόγο αυτό περιμένουμε ακόμη πιό "θερμή" ενίσχυση στα επόμενα παιχνίδια μας, αρχής γενομένης από τον αγώνα κόντρα στον Αρη, το Σάββατο. Για το Αιγάλεω όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι και μόνο αν συνολικά αντιμετωπίζονται έτσι θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό".










TAGS ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ