STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σκουρτόπουλος: "Έχουμε επενδύσει σε νέα παιδιά"

Σκουρτόπουλος: "Έχουμε επενδύσει σε νέα παιδιά"
INTIME SPORTS

Στην εμφάνιση των παικτών του στάθηκε ο προπονητής του Πανιωνίου, Θανάσης Σκουρτόπουλος. Διαβάστε αναλυτικά.

Στη νίκη του Πανιωνίου επί της Καβάλας, αλλά και την εμφάνιση των παικτών του στάθηκε ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών, Θανάσης Σκουρτόπουλος.

" Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Είχα πει στους παίκτες πως δεν με ενδιαφέρει τι έγινε στα δυο πρώτα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα", δήλωσε ο Έλληνας προπονητής και πρόσθεσε:

" Ήμουν σίγουρος πως θα αντιμετωπίζαμε μια ομάδα ψυχωμένη όπως κι έγινε. Η Καβάλα διαθέτει μια από τις πιο σκληρές ομάδες του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο οι ξένοι έδειξαν πως δεν κατάλαβαν αυτά που τους είχα πει. Στο δεύτερο κάναμε μόνο τέσσερα λάθη, διαβάσαμε καλύτερα τις καταστάσεις στο ποστ απ, αυξήσαμε τα ριμπάουντ μας και αυτοί οι τρεις παράγοντες μας έδωσαν τη νίκη".

Στη συνέχεια δήλωσε: " Επειδή έχουν γίνει πολλές συζητήσεις είναι πολύ νωρίς ακόμη για όλα. Δεν έχει κριθεί τίποτα για καμία ομάδα και θα δούμε πολλές εκπλήξεις. Επίσης ακούστηκαν πολλά για το μπάτζετ μας. Ο Πανιώνιος έχει επενδύσει σε νέα παιδιά. Πήραμε φτηνούς και σιωπηρούς ξένους. Τα παιδιά αποδεικνύουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν και αυτό μας κάνει ευχαριστημένους".

Ο Γιώργος Μπόγρης από την πλευρά των παικτών δήλωσε: " Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας σε μια έδρα από την οποία δεν θα περάσουν πολλές ομάδες. Η Καβάλα είχε ισχυρό κίνητρο για να κερδίσει γιατί προερχόταν από δυο ήττες. Είμαστε χαρούμενοι γιατί πετύχαμε την ανατροπή . Εμείς κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο. Το πρώτο θα πρέπει να μας γίνει μάθημα. Εύχομαι στην Καβάλα να παραμείνει στην κατηγορία".

Χουγκάζ: "Παλέψαμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος"

Ο προπονητής της Καβάλας, Κρις Χουγκάζ είπε: " Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θέλαμε να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα από τα δυο πρώτα παιχνίδια. Ο Πανιώνιος είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα και τα παιδιά τον αντιμετώπισαν ψυχωμένα. Πάλεψαν το παιχνίδι μέχρι τέλους ανεξαρτήτως δυναμικότητας του αντιπάλου. Δεν θέλω να δικαιολογηθώ αλλά η ομάδα έχει πολλά νέα παιδιά που παίζουν για πρώτη φορά στην Α1. Για άλλους είναι ρίσκο, για μένα είναι πρόκληση. Η ζημιά ξεκίνησε στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο όπου τραυματίστηκε σοβαρά ο Καραθανάσης και είχαμε άλλους πέντε τραυματισμούς".

Έπειτα δήλωσε: " Η προσοχή μας είχε επικεντρωθεί σε δυο σημεία να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς του Πανιωνίου και να μην τους δώσουμε τη δυνατότητα για δεύτερες και τρίτες επιθέσεις. Δεν τα πήγαμε καλά. Έγιναν λάθη που οφείλονται στην απειρία. Μπήκαν δυο νέα παιδιά στην ομάδα και χρειάζεται χρόνο. Η ομάδα θα συνεχίσει να παλεύει όπως πάλεψε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Θα δώσουμε και την ψυχή μας".

Γκαγκαλούδης: "Είμαστε νέα ομάδα"

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης ανέφερε: " Έφτασα τα 35 και κάποια πράγματα δυσκολεύομαι να τα ακούσω και να τα δω. Όποιος νομίζει πως η Καβάλα θα υποβιβαστεί επειδή ξεκίνησε με 0-3 ή θα πάει στην Ευρωλίγκα αν ξεκινούσε με τρεις νίκες δεν έχει μετρήσει καλά τα πράγματα. Οι ομάδες δεν χτίζονται για την πρώτη ή τις πρώτες αγωνιστικές.

Είμαστε μια νέα ομάδα με δυο καινούργια πρόσωπα που εντάχθηκαν σ' αυτή μέσα στην εβδομάδα, εγώ και ο Γκράντι. Έφυγαν ο Νάναλι και ο Φίαρς, είχαμε κάποιους τραυματισμούς μέσα στην εβδομάδα και στις προπονήσεις ήμασταν οκτώ με εννέα άτομα. Τα πράγματα δεν είναι ρόδινα για μια ομάδα ούτε στις νίκες ούτε στις ήττες. Και δεν γίνεται στις ήττες να φταίνε οι προπονητές και στις νίκες να κερδίζουν οι παίκτες".

Ο Έλληνας γκαρντ δήλωσε στη συνέχεια: " Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη για τη σημερινή ήττα. Χάσαμε με διαφορά τριών πόντων και αστόχησα σε.. 17.000 βολές! Αν έβαζα τις μισές θα είχαμε κερδίσει το παιχνίδι. Πιστεύω πολύ σ' αυτή την ομάδα αγωνιστικά. Δεν μου έκανε κανένας χάρη που ήρθα εδώ, ούτε εγώ έκανα χάρη σε κάποιον. Η ομάδα έχει ταλέντο και θέλει χρόνο. Εδώ ο Παναθηναϊκός θέλει τον χρόνο του. Χρειάζεται ηρεμία, πίστη και υπομονή.

Παίζαμε με την τρίτη καλύτερη ομάδα του περυσινού πρωταθλήματος. Μια ομάδα που έκανε προετοιμασία με σχεδόν όλους τους παίκτες μαζί. Το σημερινό παιχνίδι με γεμίζει αισιοδοξία και δεν με κάνει να σκύψω το κεφάλι. Κοιτάξαμε κατάματα τον Πανιώνιο. Θέλουμε όλοι να σωθεί η Καβάλα γιατί αγαπάμε την ομάδα και την πόλη. Θα στηρίξουμε την ομάδα, θα δώσουμε και την ψυχή μας γι' αυτή".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ