ΕΛΛΑΔΑ

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γιος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Αλέξη Γιαννόπουλου

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γιος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Αλέξη Γιαννόπουλου
CYPRUS TIMES

Θρήνος για τον παλαίμαχο Μπασκετμπολίστα της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, Αλέξη Γιαννόπουλο, που έχασε τον 19χρονο γιο του σε τροχαίο στην Κύπρο.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 19 ετών άφησε την Πέμπτη (13/1) ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος, γιος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Αλέξανδρου Γιαννόπουλου που στην καριέρα του αγωνίστηκε στην Ολυμπιάδα Αιγάλεω, στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός εθνοφρουρός οδηγούσε στον δρόμο Πλατρών - Λεμεσού, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και κατέληξε σε χωράφι έχοντας περάσει από το αντίθετο ρεύμα της κυκλοφορίας όπως αναφέρει το Cyprus Times. Ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος ήταν συνοδηγός, με τις αρχές να αναφέρουν πως ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

"Γύρω στις 2 το μεσημέρι, όχημα που κινείτο στο δρόμο Λεμεσού - Πλατρών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ξέφυγε από την πορεία του, εισήλθε αρχικά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και ακολούθως αφού προσέκρουσε βίαια και απέκοψε σιδερένιο προστατευτικό κιγκλίδωμα, ανατράπηκε παραπλεύρως του δρόμου" δήλωσε ο υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς.

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου παίκτη μας, Αλέξη Γιαννόπουλου, ο οποίος έχασε τον 19χρονο γιο του σε τροχαίο δυστύχημα στην Κύπρο. Η σκέψη όλων μας είναι μαζί τους" αναφέρει η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ