ΕΛΛΑΔΑ

ΕΣΑΚΕ: Σκέψεις για να διεξαχθεί το Super Cup 2022 στην Κύπρο

ΕΣΑΚΕ: Σκέψεις για να διεξαχθεί το Super Cup 2022 στην Κύπρο
INTIME SPORTS

Ο ΕΣΑΚΕ συνεχίζει να κάνει το πλάνο ενόψει της σεζόν 2022/23, με μία σκέψη που έχει πέσει στο τραπέζι να είναι να διεξαχθεί το Super Cup 2022 στην Κύπρο.

Το πρώτο τρόπαιο της σεζόν 2022/23 ενδέχεται να διεκδικηθεί στην Κύπρο. Ο λόγος για το Super Cup, αφού στο τελευταίο Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ συζητήθηκε σοβαρά το ενδεχόμενο να διεξαχθεί η διοργάνωση στην Μεγαλόνησο.

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία επί του θέματος, ούτε έχει υπογραφεί κάποια σύμβαση. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι είναι ένα σενάριο που συγκεντρώνει πλέον αρκετές πιθανότητες.

Υπενθυμίζεται ότι, βάσει καταστατικού, στο Super Cup συμμετέχουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες της Stoiximan Basket League, κάτι που σημαίνει ότι την νέα σεζόν θα πρέπει να συμμετάσχουν ο Ολυμπιακός (πρωταθλητής), ο Παναθηναϊκός (2η θέση), ο Προμηθέας (3η θέση) και η Λάρισα (4η θέση), το καθεστώς συμμετοχής της οποίας όμως για την νέα σεζόν παραμένει στον αέρα. Σε περίπτωση που οι Λαρισαίοι δεν συμμετάσχουν, τότε την θέση τους θα πάρει ο Κολοσσός (5η θέση).

Κάτοχος του τίτλου είναι ο Παναθηναϊκός, που κατέκτησε το περσινό τρόπαιο.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ