ΕΣΑΚΕ

Ανακοίνωση ΕΣΑΚΕ: "Δικαίωμα συμμετοχής στον Απόλλωνα Πάτρας, αρνητική απόφαση για Λάρισα"

Ανακοίνωση ΕΣΑΚΕ: "Δικαίωμα συμμετοχής στον Απόλλωνα Πάτρας, αρνητική απόφαση για Λάρισα"
INTIME SPORTS

Με ανακοίνωσή του ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε πως ο Απόλλωνας Πάτρας πήρε δικαίωμα συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League εν αντιθέσει με την ΚΑΕ Λάρισα.

Το πράσινο φως για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League της σεζόν 2022/23 έδωσε ο ΕΣΑΚΕ στον Απόλλωνα Πάτρας το μεσημέρι της Παρασκευής (1/7).

Αντίθετα ο ΕΣΑΚΕ απέρριψε το αίτημα της ΚΑΕ Λάρισας και δεν της χορήγησε δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

"To Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ έκανε δεκτή την εισήγηση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης σχετικά με την πλήρωση από την Απόλλων Πατρών 1926 ΚΑΕ των κριτηρίων και των προϋποθέσεων του Κανονισμού του άρθρου 105 παρ. 4 του ν. 2725/1999 για την απόκτηση δικαιώματος συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και της χορήγησε δικαίωμα συμμετοχής στο ανωτέρω Πρωτάθλημα.

Όσον αφορά την Λάρισα ΚΑΕ, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ έκανε επίσης δεκτή την εισήγηση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης σχετικά με την μη πλήρωση από αυτήν των κριτηρίων και των προϋποθέσεων του Κανονισμού του άρθρου 105 παρ. 4 του ν. 2725/1999 για την απόκτηση δικαιώματος συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και ως εκ τούτου δεν της χορήγησε δικαίωμα συμμετοχής στο ανωτέρω Πρωτάθλημα".

TAGS ΕΣΑΚΕ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ