ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Σκέψεις για Κάουνσιλ στον Κόροιβο

Σκέψεις για Κάουνσιλ στον Κόροιβο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι μέτριες εμφανίσεις του Βίνσεντ Κάουνσιλ έχουν δημιουργήσει σκέψεις αποχώρησής του από τον Κόροιβο Αμαλιάδας, με τον Χάρη Μαρκόπουλο να εξετάζει την αγορά για Αμερικανό πλεϊμέικερ.

Η απόκτηση του Βίνσεντ Κάουνσιλ το καλοκαίρι δημιούργησε κλίμα ασφάλειας στον Κόροιβο Αμαλιάδας, αφού ο 25χρονος πλεϊμέικερ είχε εξαιρετική παρουσία την περσινή αγωνιστική περίοδο στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ στο Ρέθυμνο, αλλά τη στιγμή αυτή το μέλλον του θεωρείται αβέβαιο.

Επί του πρακτέου, ο Χάρης Μαρκόπουλος δεν δικαιώθηκε για την επιλογή του αφού ο ύψους 1μ88 πλεϊμέικερ δεν έχει αποδώσει στον βαθμό που προσδοκούσαν όλοι. Με 6 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ κατά μέσο όρο, μόνο... τη διαφορά δεν έκανε στον Κόροιβο. Γι αυτό, κι ο νεαρός τεχνικός εξετάζει περιπτώσεις Αμερικανών περιφερειακών προκειμένου να προχωρήσει στην αντικατάστασή του.

Με πέντε σερί ήττες στο πρωτάθλημα και με τη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού να έχει μειωθεί επικίνδυνα, ο Κόροιβος καλείται να αλλάξει άμεσα εικόνα για να μην κινδυνεύσει -σε μια σεζόν που μέχρι πριν ένα μήνα όλα κυλούσαν ιδανικά. Κι όλα αυτά, λίγες ημέρες πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ, όπου οι πιθανότητες είναι καταφανώς σε βάρος των "μπλε".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ