EUROBASKET

Σκαριόλο: "Όλα ξεκινούν από τον Πάου"

Σκαριόλο: "Όλα ξεκινούν από τον Πάου"

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο χαρακτήρισε ως ναυαρχίδα της Ισπανίας τον Πάου Γκασόλ, ευχόμενος να μην απουσιάσει από το προσεχές Eurobasket. Τι είπε για τις... σταθερές των "φούριας ρόχας".

Για ακόμη ένα καλοκαίρι, η Ισπανία θα παραταχθεί με απουσίες. Στην προκειμένη περίπτωση, είναι οι Χοσέ Μανουέλ Καλντερόν και Ρίκι Ρούμπιο αυτοί που θα απουσιάσουν από το ραντεβού του Σεπτεμβρίου. Παρόλ' αυτά, ο Σέρτζιο Σκαριόλο μετατοπίζει αλλού το ενδιαφέρον του όσον αφορά τους παρόντες. Πιο συγκεκριμένα, θεωρεί ως μείζονος σημασίας κομμάτι για τη λειτουργία της Ισπανίας είναι... ο Πάου Γκασόλ.

" Η τελειότητα θα επιτευχθεί με την παρουσία του Πάου. Αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κάποιος. Θα υπάρξουν βέβαια αλλαγές στο ρόστερ, αλλά ας ευχηθούμε να μην έχουμε πολλές ακόμη ελλείψεις", σχολίασε αρχικά στην "AS" πριν επισημάνει ότι " όλα αλλάζουν διαρκώς, αλλά το σημαντικό είναι να έχεις στη διάθεσή σου καλή ποιότητα και ποσότητα. Είναι προφανές, σε επίπεδο τακτικής. Αλλάζουν η δύναμη, το ταλέντο, οι ευκαιρίες. Αυτό που δεν αλλάζει είναι το γεγονός ότι θα δώσουμε τα πάντα, ανεξάρτητα του ποιος θα βρίσκεται στο ρόστερ".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ