ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Σκαριόλο: "Οι προκαταλήψεις με βοήθησαν να γίνω πιο δυνατός"

/  -  (  / EUROKINISSI)
/ - ( / EUROKINISSI) ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο έδωσε συνέντευξη στην El Mundo και μεταξύ άλλων κλήθηκε να μιλήσει για τα μαλλιά του και τις προκαταλήψεις των ανθρώπων.

Μία διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε ο Σέρτζιο Σκαριόλο στην El Mundo.

Ο πολύπειρος Ιταλός τεχνικός, που έχει συνδέσει το όνομά του με μερικές από τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας του ισπανικού μπάσκετ, μετρώντας οκτώ μετάλλια με τη φούρια ρόχα (σσ. ένα ασημένιο και ένα χάλκινο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τέσσερα χρυσά και ένα χάλκινο σε EuroBasket, αλλά και ένα χρυσό σε Παγκόσμιο Κύπελλο), κλήθηκε μεταξύ άλλων να απαντήσει στο αν έχει "εκμεταλλευτεί" το γεγονός πως είναι ένας γοητευτικός άντρας.

"Ελάχιστα (γέλια)! Για την ακρίβεια, το τζελ στα μαλλιά και όλα αυτά που λέγονται για μένα μου έχουν δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα αντί για χαρές. Οι άνθρωποι σχηματίζουν γνώμη για κάποιον χωρίς να τον ξέρουν, απλώς και μόνο από αυτό που βλέπουν.

Είναι εύκολο να ακολουθείς τα στερεότυπα. Στο τέλος της ημέρας, οι προκαταλήψεις με βοήθησαν να γίνω πιο δυνατός. Για την ακρίβεια, με βοήθησαν να καταλάβω ότι δεν χρειάζεται να είμαι αρεστός σε όλους, ότι δεν χρειάζεται να αλλάξω για να αρέσω σε κάποιους.

Έχω τις αρχές μου και είναι ανεξάρτητες από τη γνώμη των πολλών. Είτε σου αρέσει το μαλλί μου, είτε όχι, είναι αυτό που είναι. Η εμμονή κάποιων για τα μαλλιά μου είναι τρομερή (γέλια). Δεν δίνω πια σημασία. Βλέπω τη σημασία που έχουν τα μαλλιά μέσα στην κοινωνία και φρικάρω. Υποθέτω ότι έχεις δίκιο. Όταν το έχεις δεν τα θεωρείς τόσο σημαντικά", είπε ενδεικτικά ο κόουτς Σκαριόλο.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ