ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Σκαραφίγκας: "Το πιο δύσκολο παιχνίδι"

Σκαραφίγκας: "Το πιο δύσκολο παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Ο Κολοσσός θα εμφανιστεί στην Ελευσίνα αποφασισμένος να πάρει την πρώτη του νίκη, στη Basket League ΟΠΑΠ, με τους γηπεδούχους να αναγνωρίζουν αυτήν την ιδιαιτερότητα, όπως και την ανάγκη να είναι 40' συγκεντρωμένοι.

Μετά τη νίκη στη Χαλκίδα (επί του Ικάρου), ο Πανελευσινιακός επιστρέφει στην έδρα του για να υποδεχθεί τον Κολοσσό, ομάδα που δεν έχει πανηγυρίσει νίκη ακόμα, στη φετινή Basket League ΟΠΑΠ και φυσικά κάποια στιγμή θέλει να κάνει σεφτέ.

Ο κόουτς των γηπεδούχων, Γιώργος Σκαραφίγκας χαρακτήρισε -με δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ- αυτό το ματς ως "το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε δώσει μέχρι τώρα, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα της οποίας η βαθμολογική της θέση είναι πλασματική σε σχέση με την ποιότητα των παικτών της", πριν προσθέσει "ο Κολοσσός θα έρθει εδώ να παλέψει για την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα αντίθετα εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ήρεμοι για σαράντα λεπτά για να καταφέρουμε να κερδίσουμε».

Ο Μανόλης Παπαμακάριος επίσης στάθηκε στη μεγάλη ανάγκη των Ροδίων, για τη νίκη, εξηγώντας "έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί παίζουμε στην έδρα μας με μια ομάδα που είναι κάτω από εμάς. Θεωρώ πως για να έχει αξία η νίκη μας στην Χαλκίδα θα πρέπει να νικήσουμε την Κυριακή τον Κολοσσό ο οποίος θα έρθει εδώ να πάρει την πρώτη του νίκη. Εμείς με την βοήθεια του κόσμου και βελτιώνοντας κάποια λάθη που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι πιστεύω πως θα καταφέρουμε να πάρουμε την τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα».

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ