ΜΠΑΣΚΕΤ

Σκαραφίγκας: ''Το ένστικτο της επιβίωσης''

Σκαραφίγκας: ''Το ένστικτο της επιβίωσης''
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας εξήγησε πως το ένστικτο της επιβίωσης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη νίκη επί των Τρικάλων ενώ ο Κώστας Φλεβαράκης παραδέχτηκε πως ο Πανελευσινιακός είχε μεγάλο κίνητρο.

Ο κόουτς της Ελευσίνας, Γιώργος Σκαραφίγκας τόνισε πως η χαρά της νίκης επί των Τρικάλων είναι στιγμιαία αφού ακολουθεί η κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ.

"Να πω στο ξεκίνημα ότι εκτιμώ τον κόουτς και τη δουλειά που κάνει. Έχω ζήσει πολύ καλές στιγμές στα Τρίκαλα και πάντα θα τις θυμάμαι. Το ένστικτο της επιβίωσης έπαιξε οπωσδήποτε ρόλο, αφού παίξαμε πολύ καλά. Είχαμε υψηλά ποσοστά στα δίποντα και στα τρίποντα, κάτι που είχε να συμβεί από την τρίτη αγωνιστική. Εμείς δεν έχουμε περιθώριο να χαλαρώσουμε. Έχουμε μπροστά μας έναν Γολγοθά είκοσι ημερών που πρέπει να δουλέψουμε σκληρά ώστε να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ. Θέλουμε να το κερδίσουμε προκειμένου να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας. Η χαρά μας για την κατάκτηση της νίκης είναι στιγμιαία".

Από την πλευρά του ο Ντέιβιντ Κάιλς πρόσθεσε: "Από τη αρχή ξεκινήσαμε δυναμικά ειδικά στο κομμάτι της άμυνας. Όταν έχεις παίκτες όπως ο Νίκου που έκανε σπουδαία δουλειά τότε όλα είναι πιο εύκολα. Ήμασταν καλύτεροι στα ριμπάουντ και στα κλεψίματα και αυτό δείχνει ότι είχαμε μεγαλύτερη διάθεση και ενέργεια. Το θέλαμε πιο πολύ το παιχνίδι".

Φλεβαράκης: ''Να δείξουμε χαρακτήρα''

Ο τεχνικός των Τρικάλων, Κώστας Φλεβαράκης, ανέφερε πως οι Θεσσαλοί πρέπει να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό στα παιχνίδια που απομένουν: " Δεν έχουμε πολλά να πούμε για το παιχνίδι. Από την αρχή ως το τέλος η Ελευσίνα ήταν πολύ καλύτερη και κέρδισε δίκαια. Είχε κίνητρο για τη νίκη, ενώ εμείς για πρώτη φορά παίξαμε όπως θα περίμεναν πολλοί στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Πρέπει τώρα που έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας να δείξουμε χαρακτήρα και ομαδικά και ατομικά. Μένουν άλλα δύο παιχνίδια που πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δυστυχώς η εικόνα μας ήταν απογοητευτική, αφού σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν ήμασταν καλοί. Μπορώ να πω ότι ο Πανελευσινιακός φάνηκε ότι παίζει μόνος του. Αν θέλουμε να αλλάξουμε επίπεδο πρέπει να παλεύουμε μέχρι το τέλος όλους τους αγώνες".

Ο Χρήστος Δεληγιάννης τόνισε από την πλευρά των παικτών: ''Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Πανελευσινιακού για την τιμή που μου έκανε. Πέρασα τρία πολύ ωραία χρόνια εδώ. Εμείς ήρθαμε με προσδοκίες για να κερδίσουμε τον αγώνα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο αντίπαλός έπαιξε με πάθος και σίγουρα ήθελε περισσότερο τη νίκη. Πρέπει στα δύο τελευταία παιχνίδια να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ