STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σκαραφίγκας: "Τα παιδιά μπορούν να διαχειριστούν καταστάσεις"

Σκαραφίγκας: "Τα παιδιά μπορούν να διαχειριστούν καταστάσεις"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας αφιέρωση την παρθενική νίκη της ομάδας στην Basket League ΟΠΑΠ στον παλαίμαχο παίκτη, Χρήστο Μαρούγκα και στον αείμνηστο πρώην Δήμαρχο της Ελευσίνας, Γιώργο Αμπατζόγλου.

Ο Πανελευσινιακός νίκησε εντός έδρας την Καβάλα με 87-74 και σημείωσε την πρώτη νίκη της ιστορίας του στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας αφιέρωσε αυτή τη νίκη στον παλαίμαχο αθλητή της ομάδας, Χρήστο Μαρούγκα, αλλά και στον αείμνηστο πρώην Δήμαρχο της Ελευσίνας, Γιώργο Αμπατζόγλου.

" Τις δύο τελευταίες ημέρες θορυβήθηκα από την αντίδραση των παιδιών αλλά τελικά καταλήξαμε και μας έπεισαν όλους ότι μπορούν να διαχειριστούν, όταν θέλουν, όλα τα πράγματα είτε είναι νίκη, είτε ήττα", δήλωσε ο Γιώργος Σκαραφίγκας.

Χουγκάζ: "Περιμέναμε να ανταποκριθούμε καλύτερα"

Από την πλευρά του, ο Κρις Χουγκάζ δήλωσε: " Κάναμε ένα καλό ημίχρονο, αλλά στα δύο τελευταία δεκάλεπτα ήμασταν κακοί.

Πληρώσαμε την κούραση. Κοιτάμε τον επόμενο αγώνα. Η συγκέντρωση που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν αυτή που απαιτείται και αν δεν βγάζεις ενέργεια στην άμυνα τα πράγματα είναι δύσκολα. Περιμέναμε να ανταποκριθούμε καλύτερα αλλά το τρίτο δεκάλεπτο ήταν κακό".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ