ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Σκαραφίγκας: "Σε εξαιρετική κατάσταση ο ΠΑΟΚ"

Σκαραφίγκας: "Σε εξαιρετική κατάσταση ο ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας τόνισε πώς ο ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πρόσθεσε ότι αν τον κρατήσουν χαμηλά στο σκορ θα έχουν τύχη.

Ο προπονητής του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας μίλησε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

" Ο ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλο ταλέντο και ένα προπονητικό team με πολύ μεγάλες διακρίσεις και εμπειρίες", είπε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

" Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς θα πρέπει να διαχειριστούμε το άγχος μας σαν γηπεδούχοι με τον καλύτερο τρόπο και αν καταφέρουμε να κρατήσουμε τον ΠΑΟΚ χαμηλά στο σκόρ θα έχουμε πολύ μεγάλη τύχη στο παιχνίδι".

Ο Θωμάς Νίκου τόνισε από την πλευρά των παικτών: " Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο με μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα που έχει στόχο στο παιχνίδι της. Εμείς πρέπει να τα δώσουμε όλα να κερδίσουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας για να ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και αν καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη να πάρουμε και ψυχολογία για τα επόμενα παιχνίδια".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ