ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Σκαραφίγκας: "Περισσότερο άγχος ο Ηλυσιακός"

Σκαραφίγκας: "Περισσότερο άγχος ο Ηλυσιακός"
INTIME SPORTS

Συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις θέλει να δώσει ο Πανελευσινιακός ο οποίος φιλοξενείται από τον Ηλυσιακό το Σάββατο το απόγευμα (2/3, 5μ.μ.)

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας μίλησε για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση του Πανελευσινιακού με αντίπαλο τον Ηλυσιακό (2/3, 5μ.μ.).

Ο προπονητής των νεοφώτιστων στην κατηγορία, ελπίζει η ομάδα του να παρουσιαστεί καλύτερη από τον Ηλυσιακό και να εκμεταλλευτεί το άγχος που θα έχει, παίρνοντας το πρώτο της ροζ φύλλο αγώνα.

"Το Σάββατο παίζουμε ένα παιχνίδι που θα είναι ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους στην κατηγορία. Και οι δύο ομάδες για τους δικούς τους λόγους η κάθε μία θα είναι αγχωμένες και νευρικές", υποστήριξε ο Γιώργος Σκαραφίγκας και συνέχισε:

"Πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να εκμεταλλευτούμε το οτι ο Ηλυσιακός παίζει στην έδρα του και θα έχει περισσότερο άγχος".

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παπανικολάου υπογράμμισε: "Προερχόμαστε απο μια μεγάλη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική και ειδικά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε μας δίνει κουράγιο. Είμαστε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ξέρουμε πως το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό είναι τελικός για εμάς. Πρέπει να νικήσουμε για να ξεκολλήσουμε απο την τελευταία θέση.

Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι, προσαρμοζόμαστε στον αντίπαλο,όλοι γνωρίζουμε πως έχει μια ιδιαιτερότητα αυτή η ομάδα με ένα συγκεκριμένο παίκτη και έιμαι σίγουρος πως θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ένα τελικό στα Ιλίσια".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ