ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Σκαραφίγκας: "Να δώσουμε χαρά στον κόσμο"

Σκαραφίγκας: "Να δώσουμε χαρά στον κόσμο"
INTIME SPORTS

Ο νεοφώτιστος Πανελευσινιακός ντεμπουτάρει φέτος στη Basket League ΟΠΑΠ και ο Γιώργος Σκαραφίγκας τόνισε στο Sport24.gr πως στόχος είναι η ομάδα του να παραμείνει στην κατηγορία

Ο Πανελευσινιακός πήρε την άνοδο για τη Basket League ΟΠΑΠ και πλέον θα πρέπει να... μετακομίσει για να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του ελληνικού μπάσκετ.

Κι αυτό γιατί, το γήπεδο της Ελευσίνας δεν πληροί τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή αγώνων στη Basket League ΟΠΑΠ. Αυτό αποτελεί έναν επιπλέον "πονοκέφαλο" για τον Γιώργο Σκαραφίγκα ο οποίος μίλησε στο Sport24.gr για το... ντεσαβαντάζ της ομάδας του.

"Θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί μέσα κι έξω από το γήπεδο, οικονομικά φερέγγυοι και να πιάσουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από την παραμονή μας στην κατηγορία", σχολίασε ο προπονητής του Πανελευσινιακού και συμπλήρωσε:

"Εύχομαι η ομάδα μου να πετύχει το στόχο της γιατί με το ντεσαβαντάζ του γηπέδου δεν θα αγωνιζόμαστε στην πόλη μας. Θέλουμε να δώσουμε χαρά και στους διοικούντες της ομάδας και στον κόσμο της ομάδας για να μπορέσουν να δουν του χρόνου".

Αναφερόμενος στην ενδεχόμενη αναβολή της πρεμιέρας, υπογράμμισε: "Είναι διοικητικά προβλήματα αυτά. Νομίζω ότι το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό και θα γίνουν πολύ καλά παιχνίδια. Το μπάσκετ είναι ένα είτε πρόκειται για αντρικό, είτε γυναικείο, είτε παιδικοεφηβικό και είναι μεγάλη χαρά να ασχολείσαι".

Σε ερώτηση για το ποιες ομάδες, θα πρωταγωνιστήσουν φέτος, τόνισε: "Αν και πιστεύω ότι είναι πραγματικά πολύ νωρίς. Θεωρητικά, ο Πανιώνιος, το Ρέθυμνο και οι ομάδες της Θεσσαλονίκης, θα ακολουθήσουν τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ