ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Σκαραφίγκας: "Κρίσιμο παιχνίδι και για τους δύο ομάδες"

Σκαραφίγκας: "Κρίσιμο παιχνίδι και για τους δύο ομάδες"
INTIME SPORTS

Σοβαροί και για τα 40 λεπτά θα πρέπει να είναι οι παίκτες του Πανελευσινιακού κόντρα στον Κολοσσό, όπως τόνισε ο κόουτς της ομάδας, Γιώργος Σκαραφίγκας.

Ο προπονητής του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την αναμέτρηση της ομάδας του με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου στο "σμαραγδένιο νησί".

" Είναι ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο Κολοσσός είναι σε ανοδική πορεία στα τελευταία παιχνίδια με έντονο χαρακτηριστικό ότι ακολουθούν πιστά το προπονητικό τους στυλ", είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί για σαράντα λεπτά και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ που πιστεύω πως θα είναι και το κλειδί του αγώνα".

Ο Δημήτρης Αράπης τόνισε από την πλευρά των παικτών: " Προερχόμαστε από μια πολύ σημαντική νίκη, είχαμε την τύχη να δουλέψουμε αυτήν την εβδομάδα όλη η ομάδα μαζί χωρίς τραυματισμούς. Έρχεται ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και θέλω να πιστεύω ότι θα το διεκδικήσουμε. Γνωρίζουμε ότι ο Κολοσσός χρειάζεται πολύ και εκείνος το παιχνίδι η έδρα τους είναι πολύ ιδιαίτερη και ελπίζω να φύγουμε νικητές".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ