STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σκαραφίγκας: "Η μεγαλύτερή μας νίκη..."

Σκαραφίγκας: "Η μεγαλύτερή μας νίκη..."
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με τον Γιώργο Σκαραφίγκα ο Πανελευσινιακός πέτυχε την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του στο ματς με τον ΠΑΟΚ

Ως την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Πανελευσινιακού χαρακτήρισε το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός των νεοφώτιστων, Γιώργος Σκαραφίγκας. Συγκεκριμένα, είπε:

" Σήμερα η ομάδα έκανε τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της, απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο και στον καλύτερο κόουτς στην Ελλάδα, κατά την προσωπική μου άποψη.

Πρέπει να διαχειριστούμε κατάλληλα αυτή την πολύ μεγάλη νίκη, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Αφιερώνουμε το αποτέλεσμα στον Τσιάκο που τραυματίστηκε στη μέση και δεν κατάφερε καν να έλθει στο γήπεδο. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ".

Ο Χρήστος Δεληγιάννης, τόνισε: " Πολύ μεγάλη νίκη η σημερινή. Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ, όποια απουσία και αν έχει. Ξέραμε πως θα είναι προετοιμασμένοι κατάλληλα για το ματς. Ημασταν αρκετά νευρικοί στην άμυνα ζώνης, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο καταφέραμε να πάρουμε διαφορά και φτάσαμε σε αυτήν την πολύ μεγάλη νίκη. Είναι σημαντικό βήμα για την παραμονή. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και στα επόμενα ματς, ώστε να διασφαλίσουμε τη σωτηρία μας".

Μαρκόπουλος: "Δίκαια κέρδισε ο Πανελευσινιακός"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος είπε: " Οι αντίπαλοι μας νίκησαν γιατί έπαιξαν καλύτερα. Πιστεύω ότι φάνηκε η ελλιπής προετοιμασία που κάναμε μέσα στην εβδομάδα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, πράγμα που φαίνεται από το ότι χάσαμε εύκολα λέι απ. Ελπίζω να συγκεντρωθούμε για τη δύσκολη συνέχεια. Μπορεί να χάσουμε και την τέταρτη θέση, αν το Ρέθυμνο πάρει και τα επόμενα ματς".

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος, είπε: " Η Ελευσίνα μπήκε πιο συγκεντρωμένη στο παιχνίδι. Εμείς χάσαμε τα ριμπάουντ, ενώ οι γηπεδούχοι έβαλαν και μεγάλα σουτ και έτσι νίκησαν. Καλή συνέχεια".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ