ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Σκαραφίγκας: "Επιτακτική ανάγκη η νίκη"

Σκαραφίγκας: "Επιτακτική ανάγκη η νίκη"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας τόνισε πώς η νίκη της ομάδας του στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα είναι επιτακτική ανάγκη. Τι δήλωσε και ο Αντώνης Μάντζαρης.

Ο προπονητής του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την αναμέτρηση της ομάδας του με αντίπαλο τα Τρίκαλα.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πώς το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη είναι επιτακτική ανάγκη.

" Για εμάς η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε το άγχος και την πίεση που νιώθουμε. Σε τέτοια παιχνίδια οι τακτικές και τα συστήματα πάνε περίπατο, θα προσπαθήσουμε να οδηγήσουμε το παιχνίδι σε physical game και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας για να πάρουμε την νίκη που τόσο πολύ θέλουμε", είπε ο Σκαραφίγκας.

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Μάντζαρης δήλωσε: " Δεν χρειάζεται να πω εγώ την σπουδαιότητα του παιχνιδιού γιατί όλοι ξέρουμε πως είναι αγώνας ζωής και θανάτου για εμάς.

Παρόμοιο παιχνίδι ήταν και αυτό με την Πάτρα το οποίο το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας. Πρέπει να παρουσιαστούμε για σαράντα λεπτά σοβαροί και να μην αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη γιατί αν θέλουμε να μιλάμε για την συνέχεια πρέπει να κάνουμε οπωσδήποτε νίκη γιατί οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ