ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Σκαραφίγκας: "Επιτακτική ανάγκη η νίκη για την ψυχολογία"

Σκαραφίγκας: "Επιτακτική ανάγκη η νίκη για την ψυχολογία"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας μίλησε για το ματς της ομάδας του με αντίπαλο την Καβάλα.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανελευσινιακού μίλησαν ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Σκαραφίγκας και ο Θωμάς Νίκου.

" Πρώτο επίσημο παιχνίδι στην Α1 στο «γήπεδο» μας, η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη για την ψυχολογία της ομάδας χωρίς όμως να αλλοιώσουμε την ομαδική μας λειτουργία", δήλωσε αρχικά ο Σκαραφίγκας και συμπλήρωσε:

" Βασικός παράγοντας σε αυτό είναι να μην παρουσιάσουμε την κακή εικόνα του πρώτου παιχνιδιού με τα πολλά λάθη. Η ομάδα είναι σε καλή ψυχολογική διάθεση, είδαμε και τα θετικά και τα αρνητικά, νομίζω πως ακόμα κι αν μπαίνει το πρέπει και μας αγχώνει θα κάνουμε τα πάντα ώστε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και να πάρουμε τη νίκη.

Η Καβάλα είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα κι έχει κατά την γνώμη μου έναν από τους καλύτερους Έλληνες πλει-μεικερ στην κατηγορία λειτουργώντας την ομάδα του πάρα πολύ καλά και με μυαλό".

Ο Θωμάς Νίκου από την πλευρά του ανέφερε: " Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο στη έδρα μας και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε αν θέλουμε να είμαστε μέσα στους στόχους μας. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, προετοιμαζόμαστε σωστά με σκοπό τη νίκη και μόνο αυτή.

Η ομάδα μας πιστεύω πως είναι καλύτερη, θα πρέπει όμως να το αποδείξουμε και στο γήπεδο ώστε να κερδίσουμε για να είμαστε πιο ήρεμοι στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Δυστυχώς δεν παίζουμε στο γήπεδο μας στη Ελευσίνα αλλά θα θέλαμε να μας ενισχύσει ο κόσμος, αυτό ελπίζουμε αυτό ευχόμαστε γιατί τον έχουμε ανάγκη και τον χρειαζόμαστε".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ