ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Σκαραφίγκας: "Δυνατοί μέσα από τα προβλήματα"

Σκαραφίγκας: "Δυνατοί μέσα από τα προβλήματα"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας μίλησε για τον αγώνα του Πανελευσινιακού κόντρα στον ΚΑΟΔ (4/1, 16:00) τονίζοντας πως στόχος είναι η ομάδα του να νικήσει την πίεση και το άγχος της έδρας

Ο Πανελευσινιακός υποδέχεται τον ΚΑΟΔ το Σάββατο το απόγευμα (4/1, 16:00) για την 12η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ και ο Γιώργος Σκαραφίγκας μίλησε για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα του.

Στις δηλώσεις του, ο Έλληνας προπονητής υπογράμμισε ότι με σοβαρότητα η ομάδα του θα καταφέρει να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Γιώργος Σκαραφίγκας δήλωσε: "Είναι ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς αυτή την αγωνιστική στην έδρα μας με μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό τα λέει όλα. Εμείς θα πρέπει να βγούμε δυνατοί μέσα από τα προβλήματα μας και να νικήσουμε την πίεση και το άγχος της έδρας. Με σοβαρότητα και ελέγχοντας το ρυθμό του παιχνιδιού χωρίς πολλά λάθη πιστεύω πως θα καταφέρουμε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα".

Ο Αντώνης Μάντζαρης από την πλευρά του τόνισε πως "Έχουμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα για την υπόλοιπη πορεία της ομάδας γιατί βλέπουμε πως όλες οι ομάδες κερδίζουν και ειδικά στην έδρα τους. Ο ΚΑΟΔ έρχεται από μια πολύ μεγάλη νίκη με ανεβασμένη ψυχολογία κάτι που πρέπει να μας κάνει να είμαστε δύο φορές πιο συγκεντρωμένοι. Κάποια προβλήματα τραυματισμών που έχουμε είναι ανασταλτικός παράγοντας αλλά σε ένα πρωτάθλημα πρέπει να μάθεις να παίζεις και με τα προβλήματα. Η δουλειά που γίνεται είναι πολύ καλή κι αν πιάσουμε την απόδοση που συνήθως έχουμε στην έδρα μας θα φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ