ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Σκαραφίγκας: "Δυνατή προπόνηση"

Σκαραφίγκας: "Δυνατή προπόνηση"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας αναφέρθηκε στο επικείμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως θα είναι καλή ευκαιρία για να τεστάρει τις δυνάμεις του ο Πανελευσινιακός

Σαν μία καλή προπόνηση εν όψει της συνέχειας βλέπει ο Γιώργος Σκαραφίγκας την αναμέτρηση του Πανελευσινιακού με τον Παναθηναϊκό, στο κλειστό της Γούβας για την 15η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Στις δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ, ο Γιώργος Σκαραφίγκας υπογράμμισε ότι θα είναι ένα καλό τεστ για την ομάδα του, αφού ακολουθούν οι κρίσιμοι αγώνες με Ηλυσιακό και Ίκαρο.

"Αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με αρκετά θετικά αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια παίζοντας εξαιρετική άμυνα, την καλύτερη κατά την γνώμη μου στην Ευρώπη. Απο την άλλη για εμάς θα είναι μια δυνατή προπόνηση γιατί ακολουθούν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με Ηλυσιακό και Ίκαρο", υπογράμμισε ο Γιώργος Σκαραφίγκας, ενώ από την πλευρά του ο Ρομπ Τζόουνς σχολίασε:

"Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα γιατί αντιμετωπίζουμε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Έχουμε κάποιους παίκτες που είναι τραυματίες αλλά προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ότι μπορούμε από το παιχνίδι. Το μυαλό μας είναι στα δύο επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν που θα πρέπει να πάρουμε την νίκη και να κάνουμε ένα καλό σερί αποτελεσμάτων".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ