ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Σκαραφίγκας: "Αυτός που το θέλει περισσότερο"

Σκαραφίγκας: "Αυτός που το θέλει περισσότερο"
INTIME SPORTS

Για τον Πανελευσινιακό η νίκη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μοιάζει με μονόδρομο από τη στιγμή που τα χρονικά πλέον περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα.

Ο Πανελευνιακός υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (6/4, 3.45μ.μ.) τον ΠΑΟΚ με στόχο να αναπτερώσει τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν θα είναι δύσκολα για την ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα, καθώς από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ έχει κάθε λόγο να αναζητά τη νίκη που θα τον κρατήσει στην 3η θέση.

Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την 24η αγωνιστική τον Πανιώνιο.

"Παίζουμε ένα παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα η οποία έχει μια μεγάλη μπασκετική φιλοσοφία. Υπάρχει περίπτωση ο ΠΑΟΚ να έχει κάποιες απουσίες που εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε αν όντως ισχύει αυτό", σχολίασε ο Σκαραφίγκας και συνέχισε:

"Νομίζω ότι στο τέλος πάντα κερδίζει αυτός που θέλει περισσότερο το παιχνίδι και ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα το δείξουν μέσα στο γήπεδο".

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Τσιάκος: "Το Σάββατο έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πλέον είμαστε με την πλάτη στον τοίχο και πρέπει να διαχειριστούμε μια κατάσταση που πρέπει να κερδίσουμε σχεδόν όλα τα παιχνίδια που μας έχουν απομείνει.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έχει το αβαντάζ οτι θα έρθει υποψιασμένος στο γηπεδό μας μετά τις δύο μεγάλες νίκες που πετύχαμε απέναντι σε Ρέθυμνο και Πανιώνιο. Το ξέρουμε οτι δεν θα είναι ένα εύκολο απόγευμα αλλά πρέπει να παλέψουμε για σαράντα λεπτά και να πάρουμε την νίκη παου θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στην παραμονή μας στην κατηγορία".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ