NBA

Σίξερς: Νέο πρόστιμο σε Σίμονς, επειδή δεν ταξίδεψε με την ομάδα

Ο Μπεν Σίμονς με την φανέλα των Σίξερς
Ο Μπεν Σίμονς με την φανέλα των Σίξερς Ⓒ 2021 NICK WASS/ ASSOCIATED PRESS

Οι Σίξερς αποφάσισαν να επιβάλλουν ξανά πρόστιμο στον Μπεν Σίμονς επειδή ο Αυστραλός γκαρντ δεν ταξίδεψε με την ομάδα ενόψει των έξι εκτός έδρας αγώνων που έχει η Φιλαντέλφεια.

Οι σχέσεις των Σίξερς με τον Μπεν Σίμονς εξακολουθούν να περπατούν σε τεντωμένο σχοινί. Το νέο επεισόδιο του σίριαλ βρήκε τους Σίξερς να επιβάλλουν (ξανά) πρόστιμο στον Μπεν Σίμονς.

Ο λόγος που η Φιλαντέλφεια επέβαλλε πρόστιμο στον Αυστραλό είναι επειδή ο All Star γκαρντ δεν ταξίδεψε με την ομάδα στο road trip που έχει και περιλαμβάνει έξι εκτός έδρας αγώνες. Οι 76ερς θεωρούν ότι ο Σίμονς απέχει αδικαιολογήτως από την αποστολή της ομάδας και πάνω σε αυτό στηρίζουν τα πρόστιμα που του επέβαλλαν. Σε περίπτωση που ο Σίμονς δεν αγωνιστεί στους 6 αυτούς αγώνες αναμένεται να χάσει περίπου 2.2 εκατ. δολάρια, χωρίς να υπολογίζονται πιθανά πρόστιμα για την απουσία του από τις προπονήσεις.

Ο Σίμονς εξακολουθεί να απέχει από τις υποχρεώσεις της ομάδας, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι έτοιμος ψυχολογικά για να αγωνιστεί επειδή δεν ικανοποιήθηκε η επιθυμία του να παραχωρηθεί με ανταλλαγή. Έκτοτε κάνει συνεδρίες με ψυχολόγο, με την Φιλαντέλφεια να τον πείθει κάποια στιγμή να συναντηθεί και με τον ψυχολόγο της ομάδας, χωρίς ωστόσο όλα αυτά να έχουν βοηθήσει την κατάσταση.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ