NBA

Οι Σίξερς σέβονται τον Μπεν Σίμονς, αλλά τον τιμωρούν μέχρι να συνεργαστεί

Ο Μπεν Σίμονς στην προπόνηση των Φιλαντέλφια Σίξερς
Ο Μπεν Σίμονς στην προπόνηση των Φιλαντέλφια Σίξερς PHOTO CREDITS: © 2021 RINGO H.W. CHIU / AP IMAGES

Ξανά στα... μαχαίρια οι Σίξερς και ο Μπεν Σίμονς, καθώς η ομάδα της Φιλαντέλφια κράτησε 360 χιλιάδες δολάρια, ποσό που αντιστοιχεί σε έναν αγώνα του Αυστραλού περιφερειακού.

Η σχέση των Σίξερς με τον Μπεν Σίμονς, έχει διαλυθεί. Οριστικά. Οι δύο πλευρές έχουν τεράστια απόσταση μεταξύ τους από το τέλος της περσινής σεζόν κι έπειτα, με τον Αυστραλό περιφερειακό να παραμένει εκτός δράσης, να δηλώνει ανέτοιμος πνευματικά για να προπονηθεί και να αγωνιστεί και να αρνείται να δουλέψει στις εγκαταστάσεις του οργανισμού.

Οι παράγοντες των Σίξερς τιμώρησαν με πρόστιμο 360 χιλιάδων δολαρίων τον Σίμονς, ουσιαστικά κράτησαν τον μισθό του από έναν αγώνα, λένε πως δέχονται τον λόγο που επικαλείται, αλλά του ζητούν να συνεργαστεί μαζί τους για να βρεθεί μια λύση που θα βοηθήσει τις δύο πλευρές να συνεχίσουν τη ζωή τους χωρίς άλλα προβλήματα. Ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα έχει την πιο αποτελεσματική επίθεση και ρεκόρ 7-2 που την βάζει στο κυνήγι των πρώτων θέσεων στην Ανατολική Περιφέρεια.

Ο Σίμονς έχει ζητήσει να παραχωρηθεί με ανταλλαγή, ωστόσο η αξία του έχει γκρεμιστεί και θεωρείται αδύνατο οι Σίξερς να πάρουν πίσω κάτι αξιόλογο, είτε σε αθλητή που θα βοηθήσει άμεσα τον Ντοκ Ρίβερς, είτε σε draft picks. Από τον μισθό του Αυστραλού έχει ήδη κρατηθεί ένα ποσό που φτάνει τα δύο εκατομμύρια δολάρια μετά από την άρνησή του να παρακολουθήσει την προετοιμασία της ομάδας για την τρέχουσα περίοδο.

TAGS NBA ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ