Συνάντηση της διοίκησης του ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό και την περιφέρεια για τα βελτιωτικά έργα

Η διοίκηση του ΣΕΦ οργάνωσε συνάντηση στην οποία έδωσε το παρών ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού προκειμένου να συζητηθούν τα βελτιωτικά έργα που θα γίνουν στην εγκατάσταση το προσεχές διάστημα.
Η αναβάθμιση του ΣΕΦ είναι ένα θέμα που αποτελεί προτεραιότητα για την περιφέρεια. Αυτό φάνηκε και από την συνάντηση που οργάνωση η διοίκηση του ΣΕΦ με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη και αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού.
Οι Νίκος Λεπενιώτης και Χρήστος Μπαφές που εκπροσώπησαν τον Ολυμπιακό ενημερώθηκαν για τα βελτιωτικά έργα που πρόκειται να γίνουν το προσεχές διάστημα από την διοίκηση του ΣΕΦ, τα οποία δεν συνδέονται με την παραχώρηση της εγκατάστασης στον Ολυμπιακό.
Δεδομένου όμως ότι έχουν περάσει δέκα χρόνια από την τελευταία φορά που έγιναν έργα στην εγκατάσταση, η διοίκηση του ΣΕΦ, η Περιφέρεια και ο Ολυμπιακός συμφώνησαν να συνεργαστούν για να υπάρχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει:
“Η αναβάθμιση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής με τη διοίκηση του ΣΕΦ και εκπροσώπους της ΚΑΕ Ολυμπιακός
Γ. Πατούλης: «Βούλησή μας ο εκσυγχρονισμός και η αξιοποίηση εμβληματικών αθλητικών εγκαταστάσεων προς όφελος των παιδιών και των ομάδων της Αττικής μας»
Οι δυνατότητες για την περαιτέρω αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών και εγκαταστάσεων του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για την καλύτερη φιλοξενία μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων, τέθηκαν επί τάπητος κατά την συνάντηση εργασίας που είχε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με την πρόεδρο του ΣΕΦ κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη και εκπροσώπους της ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Στη συνάντηση συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στ. Αντωνάκου και ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων Α. Καλογερόπουλος, ο Γενικός Δ/ντης ΣΕΦ Δημήτρης Μπαρδάκας, ο Γενικός Δ/ντης Ολυμπιακού Νίκος Λεπενιώτης και ο Αθλητικός Δ/ντης Ολυμπιακού Χρήστος Μπαφές.
Κατά τη συζήτηση αποτυπώθηκε το καλό κλίμα συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Περιφέρειας, του ΣΕΦ και των αθλητικών συλλόγων, ενώ εκφράστηκε η από κοινού βούληση να διερευνηθεί κάθε δυνατότητα στήριξης της λειτουργίας και εκσυγχρονισμού του σταδίου, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς για τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα στην Αττική!
Συνεχίζουμε…
Υ.γ:Επίσης,είμαστε εν αναμονή των μελετών και του προϋπολογισμού,της δημιουργίας των κολυμβητηρίων,στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ!(σύντομα…)”