ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: "Ήρθε η ώρα να αποκτήσει ο Ολυμπιακός δικό του γήπεδο, δηλαδή το ΣΕΦ"

EUROLEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην ΚΑΕ Ολυμπιακός θα περάσει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπως δήλωσαν στη φιέστα του Σαββάτου (17/6) ο Γιώργος κι ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Η βόμβα έσκασε! Την ώρα που ο κόσμος του Ολυμπιακού φώναζε "για πάντα στο λιμάνι Αγγελόπουλοι", ο Γιώργος κι ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έκαναν τη μεγάλη αποκάλυψη!

"Έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου ο Ολυμπιακός να αποκτήσει το δικό του γήπεδο, που είναι το ΣΕΦ" ήταν η ατάκα του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, που σήκωσε τους πάντες όρθιους για ένα απίθανο standing ovation.

"Ευχαριστούμε που είστε σήμερα όλοι εδώ. Μας στηρίζετε όλη τη χρονιά. Γεμίζετε το γήπεδο και έτσι το θέλουμε γεμάτο και του χρόνου. Και παραπάνω sold out. Να σπάσουμε τα ρεκόρ στα sold out του χρόνου! Γράφουμε ιστορία μαζί. Πανηγυρίζουμε το δεύτερο σερί νταμπλ. Είναι μοναδικές οι στιγμές που ζούμε. Αυτό που ζούμε μας αξίζει. Νομίζω πως ήρθε η στιγμή, έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου, ο Ολυμπιακός να αποκτήσει το δικό του γήπεδο, που είναι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας", ήταν αυτούσια η δήλωση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

"Ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μας να φύγουμε από το ΟΑΚΑ για το μέχρι τέλους. Αν δεν είχαμε τη δική μας υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια, δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Ευχαριστούμε για όλα. Το μέχρι τέλους συνεχίζεται" ήταν η δήλωση του Γιώργου Αγγελόπουλου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ