ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σίμτσακ για την εικόνα του Παναθηναϊκού στη Λάρισα: "Καμία δικαιολογία, να σκύψουμε το κεφάλι"

Σίμτσακ για την εικόνα του Παναθηναϊκού στη Λάρισα: "Καμία δικαιολογία, να σκύψουμε το κεφάλι"
EUROKINISSI

Κυνικός ο Βασίλης Σίμτσακ, δεν ήθελε να ακούσει για κούραση μετά από τον αγώνα με τη Λάρισα και γι' αυτό εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να σκύψει το κεφάλι για να δουλέψει ακόμη περισσότερο.

Το ξέσπασμα του Δημήτρη Πρίφτη στο τέλος της πρώτης περιόδου, στον εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα για την εξ αναβολής αναμέτρηση της Stoiximan Basket League, δεν ήταν τυχαίο. Ο Έλληνας προπονητής δεν έκανε δηλώσεις μετά από τον αγώνα, με τον συνεργάτη του, Βασίλη Σίμτσακ να μιλάει στην κάμερα της ΕΡΤ στον ίδιο τόνο, λέγοντας πως οι πράσινοι έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους για να φτάσουν στο επίπεδο που θέλουν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Σίμτσακ:

"Η εικόνα μας στο πρώτο μέρος ήταν απαράδεκτη. Μηδέν ενέργεια και μαχητικότητα, λάθη στην επίθεση, ήταν προσβολή προς την ομάδα για την οποία παίζουμε. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Βγάλαμε ενέργεια στην άμυνα και φτάσαμε στη νίκη με σημαντικά σουτ. Δεν υπάρχει δικαιολογία κούρασης, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε, γιατί στο παρκέ βγαίνει η πραγματική εικόνα. Ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς, ήταν ένα ηλεκτροσόκ και ελπίζω ότι θα μας κάνει καλό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ