ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ

Σίμανιτς: "Ελπίζω ότι σε τρεις ή τέσσερις μήνες θα είμαι σε φόρμα"

Σίμανιτς: "Ελπίζω ότι σε τρεις ή τέσσερις μήνες θα είμαι σε φόρμα"
FIBA.BASKETBALL

Ευχάριστα νέα για τον Μπόρισα Σίμανιτς, ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα ότι σε τρεις ή τέσσερις μήνες θα είναι σε φόρμα προκειμένου να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο Μπόρισα Σίμανιτς εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση, καθώς όπως αποκάλυψε ο ίδιος, σε τρεις ή τέσσερις μήνες ελπίζει πως θα είναι σε φόρμα για να επιστρέψει στα παρκέ.

Ο Σέρβος ψηλός είχε σταθεί ιδιαίτερα άτυχος στο MundoBasket 2023, όταν στην αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του με αντίπαλο το Νότιο Σουδάν, είχε δεχθεί αγκωνιά με αποτέλεσμα να χάσει το νεφρό του.

Όπως αναφέρει το Telegraf, ο Σίμανιτς, κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης της Ολυπμιακής Επιτροπής της Σερβίας, μίλησε για την αποκατάστασή του, τονίζοντας ότι τα πρόσφατα ευρήματα έδειξαν ότι είναι όλα εντός φυσιολογικών ορίων προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις.

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Όσο για την αποκατάσταση, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν μου το επέτρεψαν. Ευτυχώς, τα πρόσφατα ευρήματα δείχνουν ότι όλα είναι εντός φυσιολογικών ορίων, δίνοντάς μου το πράσινο φως για να ξεκινήσω προπονήσεις. Είναι προγραμματισμένο να κάνω κάποιες δοκιμές και αν όλα πάνε καλά, θα ξεκινήσω την προπόνησή μου. Ελπίζω ότι σε τρεις ή τέσσερις μήνες θα είμαι σε φόρμα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ MUNDOBASKET 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ