NBA

Σίλβερ για Μοράντ: "Είναι λίγο θολό το VIDEO, αλλά υποθέτω τα χειρότερα"

Σίλβερ για Μοράντ: "Είναι λίγο θολό το VIDEO, αλλά υποθέτω τα χειρότερα"
PRINTSCREEN

Σοκαρισμένος από το δεύτερο VIDEO που απεικονίζει τον Τζα Μοράντ να κρατάει όπλο στη διάρκεια LIVE μετάδοσης στο Instagram δήλωσε ο Κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ.

Την ώρα που το ενδιαφέρον του κοινού ήταν στραμμένο στο Draft Lottery, αφού μέσα από αυτό έγινε γνωστό ότι οι Σανς θα έχουν το No1 pick φέτος, και ως εκ τούτου θα αποκτήσουν το φαινόμενο που ακούει στο όνομα Βικτόρ Γουεμπανιαμά, η σκόνη από το νέο σκανδαλώδες VIDEO που δείχνει τον Τζα Μοράντ να κρατάει -ξανά- όπλο, δεν έχει κάτσει.

Όπως είναι φυσικό, ο Κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ, κλήθηκε να μιλήσει για το περιστατικό στο οποίο εμπλέκεται ο παίκτης των Μέμφις Γκρίζλις.

"Μιλήσαμε ευθέως για τις συνέπειες, πολύ πριν υπάρξει υποτροπή. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παράπτωμα που είχαμε μπροστά μας εκείνη τη στιγμή. Ειλικρινά, η κουβέντα μας είχε να κάνει με το πόσο σοβαρό ήταν το πρώτο περιστατικό, όταν έδειξε ένα όπλο μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η αποβολή οκτώ αγώνων ήταν αρκετά σημαντική ποινή, κάτι που, όπως μου φάνηκε, έδειξε να λαμβάνει σοβαρά υπόψη.

Μιλήσαμε αρκετή ώρα, όχι μόνο για τις συνέπειες που θα μπορούσε να έχει αυτό στην καριέρα του, αλλά και τα ζητήματα ασφαλείας, γύρω από αυτό. Θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί ή σκοτώσει, είτε τον εαυτό του, είτε κάποιον άλλο. Επίσης, αναγνωρίσαμε ότι είναι ένας σταρ, έχει πολύ μεγάλο κοινό που τον ακολουθεί. Η ανησυχία μου, την οποία νόμιζαν ότι εκείνος μοιραζόταν, ήταν ότι εκατομμύρια παιδιά από όλον τον κόσμο θα έβλεπαν αυτό που έκανε σαν να γιόρταζε με κάποιον τρόπο, έτσι όπως έδειχνε το όπλο.

Μου είχε μείνει η εντύπωση πως το είχε πάρει πολύ σοβαρά, οπότε ειλικρινά σοκαρίστηκα, όταν είδα το νέο VIDEO, αυτό το Σαββατοκύριακο. Είμαστε στη διαδικασία έρευνας. Θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε όσο καλύτερα γίνεται τι συνέβη. Το VIDEO είναι λίγο θολό, αλλά υποθέτω τα χειρότερα", ανέφερε ο κ. Σίλβερ, ο οποίος είχε πραγματοποιήσει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Μοράντ όταν είχε υποπέσει στο πρώτο ατόπημα.

TAGS NBA ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ