STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Πιστεύουμε στον Μάντζαρη"

Σφαιρόπουλος: "Πιστεύουμε στον Μάντζαρη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως όλοι στην ομάδα πιστεύουν στον Μάντζαρη, σχολιάζοντας πως είναι φυσιολογικό να έχει μία αγωνιστική "κοιλιά". Παπανικολάου: "Δείξαμε δύο πρόσωπα". Σερέλης: "Κρατήσαμε τον Ολυμπιακό σε χαμηλό σκορ".

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου στο Λαύριο, ύστερα από το τέλος του παιχνιδιού στο οποίο οι Πειραιώτες πήραν την εκτός έδρας νίκη με σκορ 55-71. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αρχικά είπε τα εξής: "Ξέραμε πως το Λαύριο είναι μια ανταγωνιστική ομάδα. Είχαμε πει και στο πρώτο γύρο το ίδιο στους παίκτες. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν πλασματικό σε σχέση με την εικόνα του Λαυρίου. Το Λαύριο δυσκόλεψε τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Όταν προηγηθήκαμε με 3-11, πιστέψαμε πως όλα κρίθηκαν. Έβαλαν μεγάλα σουτ και μας δυσκόλεψαν στη συνέχεια. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, παίξαμε όπως θέλαμε. Όλα ξεκίνησαν από την άμυνα μας, βελτιώσαμε τα ποσοστά μας στην επίθεση σε δίποντα και τρίποντα και αυτά έγιναν γιατί δεχτήκαμε μόλις 20 πόντους στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και κάναμε αυτό που έπρεπε. Πήραμε μια σχετικά εύκολη νίκη. Συγχαρητήρια στο Λαύριο, παίζει πολύ καλό μπάσκετ".

Σε ερώτηση για τον Μάντζαρη και την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στο Λαύριο, ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού απάντησε πως "ο Μάντζαρης είναι ένας παίκτης στον οποίο πιστεύουμε πολύ, είναι ένας παίκτης κλειδί για εμάς. Είναι ένας παίκτης που ξέρουμε πόσο καλά μπορεί να παίξει. Ξεκίνησε το πρωτάθλημα εντυπωσιακά και στήριξε την ομάδα σε όλους τους τομείς και σε επίθεση και σε άμυνα όταν μάλιστα υπήρχαν πολλοί τραυματισμοί στην ομάδα. Είναι φυσιολογικό να κάνει κάποια κοιλιά, αλλά τον βλέπουμε τώρα να ανεβαίνει και πάλι. Τον πιστεύαμε, τον πιστεύουμε και θα τον πιστεύουμε".

Παπανικολάου: "Δείξαμε δύο πρόσωπα στο ματς"

Ο Κώστας Παπανικολάου,πρόσθεσε με τη σειρά του: "Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δείξαμε δύο πρόσωπα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι και σε όλη τη διάρκεια της κάθε αναμέτρησης και στο πρώτο δεν είχαμε συγκέντρωση. Επηρεαστήκαμε και από το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου. Αλλά οι προπονητές μας είχαν ενημερώσει πως πρόκειται για μια εντελώς άλλη ομάδα στην έδρα της. Συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη μαχητικότητα τους".

Σερέλης: "Κρατήσαμε τον Ολυμπιακό σε χαμηλό σκορ"

O προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, σχολίασε: "Εγώ θέλω να ξεκινήσω και να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, παρά τις πολλές απουσίες που είχαμε. Μείναμε δυνατοί και συγκεντρωμένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παρουσιαστήκαμε δυνατοί και συγκεντρωμένοι αμυντικά για μεγάλο βαθμό. Υπήρξε μια καθοριστική φάση, όταν στο +6 κλέψαμε την μπάλα και δεν καταφέραμε στον αιφνιδιασμό να κάνουμε το +8 και να αναγκάσουμε τον αντίπαλό μας να πάρει τάιμ άουτ κι εμείς «ανάσες». Είναι σημαντικό ότι κρατήσαμε τον Ολυμπιακό χαμηλά στο σκορ. Αν συνεχίσουμε έτσι, πιστεύω θα πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για να μείνουμε στην κατηγορία. Καλά είναι τα όμορφα λόγια, αλλά χρειαζόμαστε νίκες για να μείνουμε στην κατηγορία".

Γιαννόπουλος: "Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί"

ΟΣάκης Γιαννακόπουλος, μιλώντας εκ μέρους των παικτών του Λαυρίου, επεσήμανε: "Εμείς θέλαμε να δούμε κάποια πράγματα για τους επόμενους αγώνες. Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό και παρότι είχαμε απουσίες βασικών παικτών καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για 25 λεπτά. Στην άμυνα μείναμε στο πλάνο μας για περισσότερη ώρα, αλλά μετά ο Ολυμπιακός έχτισε διαφορά και δεν καταφέραμε να μειώσουμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ