ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Σφαιρόπουλος: "Παίξαμε με τον τρόπο που μου αρέσει και θέλω"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ στάθηκε σε όσα άλλαξαν σε σχέση με το διάστημα που η Μακάμπι Τελ Αβίβ μετρούσε σερί ηττών.

Εμφανώς ικανοποιημένος από το παιχνίδι της ομάδας του, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μοίρασε τα εύσημα μετά από τη νίκη της Μακάμπι επί του Ολυμπιακού στο Αβίβ και στάθηκε στην πολύ καλή παρουσία του Ζίζιτς στο ματς αλλά και την σωστή λειτουργία της ομάδας του, παρά την έλλειψη σωστής προετοιμασίας.

Επιπλέον ο Έλληνας τεχνικός των Ισραηλινών δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τη νίκη επί των ερυθρολεύκων ως το καλύτερο παιχνίδι της Μακάμπι στην διαχείριση των ομαδικών φάουλ με εκείνον στον πάγκο .

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε στο πρώτο παιχνίδι του 2022, που ο σύλλογος γιορτάζει τα 90ά γενέθλιά του. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε μετά από οκτώ σερί ήττες και παίξαμε με τον τρόπο που μου αρέσει και θέλω. Κρατήσαμε την κορυφαία επίθεση της EuroLeague στους πόντους ανά κατοχή στους 69 πόντους. Στα πρώτα έξι λεπτά του τέταρτου δεκαλέπτου, ο Ολυμπιακός δεν σκόραρε κι αυτό νομίζω πως ήταν το κλειδί για να κερδίσουμε. Συνεχίζουμε, θέλουμε να παίζουμε βάσει των συνηθειών που έχουμε. Είμαι χαρούμενος επίσης που δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας.

Όταν δεν κάνεις προετοιμασία, δεν μπορείς να ελέγξεις απόλυτα πώς θα λειτουργήσει η ομάδα. Δεν έχουμε προπονήσεις μέσα στη σεζόν για να βελτιωθούμε όσο θέλουμε. Σε αυτή την περίοδο του κορονοϊού, είχαμε μεν κάποια προβλήματα, γιατί δεν μπορούσαμε πάντα να κάνουμε προπόνηση στο πέντε εναντίον πέντε. Μπορέσαμε όμως να δουλέψουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Αυτό ήταν ίσως το καλύτερο παιχνίδι μας όσο είμαι στη Μακάμπι στο πώς διαχειριστήκαμε τα ομαδικά φάουλ. Είχαμε χρόνο να δουλέψουμε αυτό το διάστημα. Δεν είναι δικαιολογία το ότι δεν κάναμε καλή προετοιμασία".

Ο Άντε Ζίζιτς παίζει πραγματικά καλά φέτος. Έχει μεγάλη παρουσία κοντά στο καλάθι, σε άμυνα και επίθεση. Σήμερα οι συμπαίκτες του, τον εκμεταλλεύτηκαν σωστά, με τον τρόπο που του έδιναν την μπάλα."

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ