ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Σφαιρόπουλος: "Ο Ολυμπιακός είναι κομμένος και ραμμένος για το Final Four της EuroLeague"

Σφαιρόπουλος: "Ο Ολυμπιακός είναι κομμένος και ραμμένος για το Final Four της EuroLeague"
ABA LIGA - CIBONA/IVANA DERGEZ

Μια ομάδα "κομμένη και ραμμένη" για το Final Four της EuroLeague χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης του Ερυθρού Αστέρα κόντρα στους Πειραιώτες (3/4, 20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Κομμένος και ραμμένος για το Final Four της EuroLeague είναι ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ενόψει της αναμέτρησης του Ερυθρού Αστέρα απέναντι στους Πειραιώτες (3/4, 20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Έλληνας προπονητής των Σέρβων τόνισε, επιπλέον, ότι η ομάδα του θα επιδιώξει να κλείσει με νίκη τη σεζόν στην έδρα της.

"Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που είναι κομμένη και ραμμένη για το Final Four. Έχουν εμπειρία, έχουν ποιότητα. Είναι μια ομάδα που τώρα παλεύει να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας. Θα έχουν επιπλέον κίνητρο. Είναι επίσης πολύ σημαντικό για εμάς να κλείσουμε την κανονική περίοδο εντός έδρας με θετικό αποτέλεσμα. Γι' αυτό θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε αύριο" κατέληξε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ