ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Σφαιρόπουλος: "Η ομάδα από το Ντουμπάι είναι αλατοπίπερο για την Αδριατική Λίγκα"

Σφαιρόπουλος: "Η ομάδα από το Ντουμπάι είναι αλατοπίπερο για την Αδριατική Λίγκα"
ABA LEAGUE J.T.D / DRAGANA STJEPANOVIC

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε για την απόφαση να ενταχθεί ομάδα από το Ντουμπάι στην Αδριατική Λίγκα και σχολίασε ότι όλο αυτό θα δώσει αλατοπίπερο στο πρωτάθλημα, προσθέτοντας ότι θα κάνει καλό στο μπάσκετ η προσθήκη ακόμα ενός δυνατού συνόλου.

Εδώ και μερικές εβδομάδες είναι γνωστό ότι μία ομάδα από το Ντουμπάι θα αγωνίζεται από την νέα σεζόν στην Αδριατική Λίγκ, αλλά όχι στην EuroLeague, προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Σπύρου Καβαλιεράτου ότι πιθανή ένταξη ομάδας από τα ΗΑΕ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα έπαιρνε αναβολή τουλάχιστον ενός χρόνου.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε από Σέρβους δημοσιογράφους για την απόφαση να βρεθεί ομάδα από το Ντουμπάι στην Aba League και ξεκαθάρισε ότι αυτό θα δώσει το κάτι διαφορετικό στην λίγκα.

"Το μπάσκετ είναι ανοιχτό πλέον στις μέρες μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν υπάρχουν εμπόδια, οπότε μία ομάδα από το Ντουμπάι μπορεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη ή στην EuroLeague" τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, για να προσθέσει:

"Θέλουν να βρεθεί ένας τρόπος να αγωνιστούν στην EuroLeague και είδαν ότι αυτό μπορεί να γίνει μέσω της Αδριατικής Λίγκας. Η προσθήκη αυτής της ομάδας θα δώσει αλατοπίπερο στην λίγκα. Νομίζω ότι είναι καλό για κάθε λίγκα όταν εντάσσεται σε αυτή μία ποιοτική ομάδα".

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ABA LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ