EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος για Ντόρσεϊ: "Πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει ευκαιρίες"

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έπαιξε λίγο για δεύτερο σερί παιχνίδι στην EuroLeague, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να ρωτάται μετά τη νίκη επί της Βαλένθια για τον λόγο.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ πήρε τη δεύτερη σερί νίκη στην EuroLeague, αυτή τη φορά με θύμα τη Βαλένθια. Η "ομάδα του λαού" δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα, με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ πάντως να έχει ξανά μικρό χρόνο συμμετοχής. Μετά τα 6'32'' στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα ακολούθησαν τα 4'04'' κόντρα στη Βαλένθια, γεγονός που έφερε σχετική ερώτηση στην press conference μετά το φινάλε της αναμέτρησης με την ισπανική ομάδα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το γεγονός, για να απαντήσει πως " αγωνίστηκε μόνο τέσσερα λεπτά γιατί δεν είμαι χαρούμενος από το πώς έπαιξε. Πρέπει να παίξει καλύτερα, αν θέλει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες".

Μετά από τέσσερις αγώνες στην EuroLeague, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει βρεθεί στο παρκέ για 36'12'' συνολικά, μετρώντας 10 πόντους με 2/11 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 3/6 βολές, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ