ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Έχει κερδίσει το σεβασμό ο ΚΑΟΔ"

Σφαιρόπουλος: "Έχει κερδίσει το σεβασμό ο ΚΑΟΔ"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εφιστά την προσοχή στους παίκτες του εν όψει του κυριακάτικου αγώνα (2/2, 4μ.μ.) κόντρα στον ΚΑΟΔ και τονίζει την ανάγκη να "διαβάσουν" το παιχνίδι του αντιπάλου τους

Τη ρεβάνς για την ήττα του α' γύρου στη Δράμα με σκορ 76-63 θέλει να πάρει ο Πανιώνιος ο οποίος υποδέχεται την Κυριακή (2/2, 4μ.μ.) τον ΚΑΟΔ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στις δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ, σχολίασε ότι ο ΚΑΟΔ είναι μία ομάδα που έχει κερδίσει το σεβασμό στο πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, τεχνικός Πανιωνίου αναφέρει για το παιχνίδι: "Είναι σημαντική αναμέτρηση για μας. Παίζουμε με μια ομάδα, που με τα αποτελέσματα της στο πρωτάθλημα της φετινής σεζόν, έχει κερδίσει τον σεβασμό.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, να παίξουμε με ενέργεια και προσήλωση στην άμυνα και στην επίθεση να λειτουργήσουμε ομαδικά. Να «διαβάσουμε», επίσης, το παιχνίδι για να πετύχουμε τους στόχους μας. Περιμένουμε από τον κόσμο του Πανιωνίου να μας δώσει ώθηση για να ξεπεράσουμε ένα ακόμη εμπόδιο".

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Σαλούστρος σχολίασε ότι: "Έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς. Η Δράμα είναι πολύ καλή ομάδα όπως δείχνει και η πορεία της. Έχει νικήσει εντός έδρας τον Ολυμπιακό και εμάς και τα αποτελέσματα αυτά δεν είναι τυχαία. Έχει, επίσης, κάνει αλλαγές στο ρόστερ της που την βοήθησαν. Έχουμε προετοιμαστεί για ένα σκληρό ματς και πιστεύω ότι θα αντεπεξέλθουμε".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ