ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Σφαιρόπουλος: "Δεν μιλάω για διαιτησία για να μην δεχθώ πρόστιμο, αλλά αν μία φάση την είδαν 20.000 άνθρωποι τότε δεν κάνουν λάθος"

Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography
Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν δεικτικός με τους διαιτητές του αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με την Ζάλγκιρις που είχε συγκλονιστικό φινάλε και ακραίες αντιδράσεις των Σέρβων οπαδών, λέγοντας πως δεν γίνεται μία φάση να την έχουν δει λάθος 20.000 άνθρωποι.

Ο Ερυθρός Αστέρας γνώρισε την ήττα με 91-93 από την Ζάλγκιρις στην Stark Arena, με το ματς να σημαδεύεται από την διακοπή που υπήρξε λόγω ρίψης αντικειμένων στο παρκέ μετά από μία παράβαση εμπρός-πίσω που δεν δόθηκε στον Κίναν Έβανς, αλλά και από νέα ρίψη αντικειμένων προς τους διαιτητές μετά το παιχνίδι.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κλήθηκε μετά το παιχνίδι να μιλήσει για την διαιτησία, ωστόσο δεν θέλησε να μπει σε μπελάδες και να δεχθεί κάποιο πρόστιμο, αν και βρήκε τον τρόπο να πει αυτό που ήθελε.

"Δεν σχολιάζω ποτέ τις διαιτητικές αποφάσεις, επειδή αν το έκανα θα δεχόμουν πρόστιμο" δήλωσε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός, για να προσθέσει ωστόσο στο φινάλε με δεικτικό τρόπο: "Αν όλο το γήπεδο είδε κάτι όμως, τότε δεν γίνεται να κάνουν λάθος 20.000 άνθρωποι".

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ