FIBA WORLD CUP

Σφαιρόπουλος: "Δεν διαλέγουμε αντίπαλο"

Σφαιρόπουλος: "Δεν διαλέγουμε αντίπαλο"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν απόλυτα ξεκάθαρος μετά το τέλος του αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού, καθώς τόνισε ότι η Εθνική δεν διαλέγει αντίπαλο.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι πάει για νίκη κόντρα στη Ρωσία στο τελευταίο ματς των ομίλων και στη συνέχεια κατευθείαν πάνω στην Ισπανία.

"Δεν διαλέγουμε αντίπαλο", τόνισε κατηγορηματικά ο άμεσος συνεργάτης του Καζλάουσκας, Γιάννης Σφαιρόπουλος και συνέχισε: " Το ματς με τη Ρωσία το αντιμετωπίζουμε όπως και τα άλλα. Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλουμε να κερδίσουμε. Η Ρωσία είναι σημαντικός αντίπαλος και δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε. Πρέπει να προετοιμαστούμε και γι' αυτό το ματς όπως και για τα άλλα. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά όπως ακριβώς κάνουμε κάθε φορά".

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τους Αφρικανούς, στο οποίο η Εθνική έδειξε να... ξεμπουκώνει επιθετικά ο Έλληνας προπονητής σχολίασε: "Στόχος ήταν να επιστρέψουμε στις καλες εμφανίσεις μετά από ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που χάσαμε. Θέλαμε να δείξουμε διάθεση στην άμυνα και στην επίθεση. Πρέπει να δείχνεις ότι συνεχίζεις μετά από κάθε ήττα και αυτό κάναμε. Ήταν σημαντικό ότι ξεκρούρασαμε ξκάποιοςυ παίκτες. Ήταν καλό ότι έπαιξαν όλοι".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ