ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Σερβικά ΜΜΕ για Τεόντοσιτς - Ερυθρό Αστέρα: "Βρίσκονται σε συζητήσεις, αλλά η Βίρτους θέλει να τον κρατήσει"

Ο Μίλος Τεόντοσιτς
Ο Μίλος Τεόντοσιτς 2016 CHARLIE NEIBERGALL/ ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο Ερυθρός Αστέρας έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Μίλος Τεόντοσιτς, ωστόσο την ίδια στιγμή η Βίρτους Μπολόνια - με την οποία έχει συμβόλαιο ο Σέρβος γκαρντ - δεν έχει σκοπό να τον αφήσει να φύγει.

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, ανέβασε τις προσδοκίες του κόσμου δηλώνοντας ότι οι "ερυθρόλευκοι" εστιάζουν στον Μίλος Τεόντοσιτς. Τώρα ήρθε να προστεθούν μερικά ακόμα δεδομένα στην υπόθεση, η οποία - όπως ήταν σαφές - δεν είναι τόσο απλή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "La Gazzetta dello Sport" οι Σέρβοι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με την πλευρά του Σέρβου γκαρντ, ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο εμπόδιο: Η Βίρτους Μπολόνια, με την οποία ο Τεόντοσιτς έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο και μάλιστα με αποδοχές ύψους 1.7 εκατ. ευρώ, με την ιταλική ομάδα να μην έχει σκοπό να τον αφήσει ελεύθερο.

Όπως γίνεται σαφές, η συγκεκριμένη υπόθεση είναι αρκετά πολύπλοκη, οπότε μένει να φανεί τι θα ακολουθήσει, ειδικά αν ο Τεόντοσιτς εκφράσει στους Ιταλούς την επιθυμία του να αποχωρήσει.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ EUROLEAGUE ΙΤΑΛΙΑ ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ