EUROLEAGUE

Σερμαντίνι: ''Στη Σαραγόσα ως το τέλος''

Σερμαντίνι: ''Στη Σαραγόσα ως το τέλος''

Η προθεσμία για τις ομάδες που θέλουν να κάνουν διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ τους για τον β' γύρο του TOP-16 εκπνέει την προσεχή Τετάρτη (26/02) και ο Γκιόργκι Σερμαντίνι ξεκαθάρισε πως θα ολοκληρώσει τη σεζόν στη Σαραγόσα.

Οι Ίβηρες επαναφέρουν το θέμα του Γκιόργκι Σερμαντίνι και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Ισπανία και την ACB ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Η Σαραγόσα επικράτησε χθες της Βαλένθια με 95-89 κι έτσι φιγουράρει στην έκτη θέση της κατάταξης στην Liga Endesa με ρεκόρ 12-8. Παράλληλα ο Γεωργιανός σέντερ είχε 18 πόντους με 7/10 δίποντα και 4/5 βολές, τέσσερα ριμπάουντ κι ένα κόψιμο σε 26'11'', δίνοντας συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της CAI.

Αμέσως μετά τον αγώνα με τη Βαλένθια, ο Σερμαντίνι ρωτήθηκε αν αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Σαραγόσα. ''Το τελευταίο μου παιχνίδι; Δεν νομίζω. Θα τελειώσω τη χρονιά εδώ'' ανέφερε χαρακτηριστικά ο ''Σέρμα'' στην ''Periódico de Aragón''.

Την ίδια στιγμή, η διοίκηση της Σαραγόσα επιμένει ότι δεν έχει λάβει κάποια επίσημη πρόταση για τον παίκτη, τονίζοντας ωστόσο με νόημα ότι κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ