EUROLEAGUE

Σερφ: "Σημαντικό παιχνίδι για μας"

Σερφ: "Σημαντικό παιχνίδι για μας"
Σερφ

ο Σβι Σερφ έδωσε το σύνθημα της νίκης στον αγώνα της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό στο "ΝΟΚΙΑ ΑRENA"

Ο Σβι Σερβ αναφορικά με τον αγώνα της Πέμπτης ανέφερε: " Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν έρθει πιο κοντά σε σχέση με το πρώτο μας παιχνίδι.

Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες. Ο Ολυμπιακός παίζει διαφορετικά απ' ότι η Ρεάλ Μαδρίτης, και θα πρέπει να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας, αλλά να διατηρήσουμε και το δικό μας στυλ.

Έχουμε οριμένα προβλήματα με τραυματισμούς παικτών εκτός των Φάιζερ και Μπουρστέιν που θα απουσιάσουν, οι υπόλοιποι θα είναι στη διάθεση μου και θα πρέπει να τα δώσουν όλα. Θέλουμε τη νίκη για να δώσουμε συνέχεια στην καλή αρχή που έχουμε κάνει στο Τοπ 16 και στην έδρα μας δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας την ήττα".

Ο Ομρί Κάσπι υποστήριξε: " Είμαι χαρούμενος που το τελευταίο διάστημα έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Το πιο σημαντικό, πάντως, είναι η ομάδα να παίζει καλύτερα και να κερδίζει. Εμείς θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση και να έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας στην επόμενη φάση.

Η Μακάμπι είναι μία ομάδα που πρέπει να στοχεύει μόνο στην κορυφή σε κάθε διοργάνωση. Ο Ολυμπιακός παίζει σκληρά, κάτι που αρέσει και σε εμένα. Είμαι σίγουρος ότι θα ευχαριστηθώ το παιχνίδι, αλλά πρώτα απ' όλα πρέπει να σκεφτόμαστε τη νίκη".







TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ