ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σερέλης: "Θα είμαστε διαφορετικοί στα playoffs"

Σερέλης: "Θα είμαστε διαφορετικοί στα playoffs"
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στην απογοητευτική εικόνα του Παναθηναϊκού στην άμυνα, που έφερε την ήττα από το Περιστέρι bwin και τόνισε πως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά στα playoffs.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τη regular season της Basket League με ακόμη μία ήττα, την έκτη για φέτος. Μετά από το τέλος του αγώνα στο "Ανδρέας Παπανδρέου" ο Χρήστος Σερέλης τόνισε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η άμυνα, ενώ εξήγησε πως στα playoffs η ομάδα του θα είναι πολύ διαφορετική.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Συγχαρητήρια στο Περιστέρι bwin για τη δίκαιη νίκη. Σήμερα ήμασταν απίστευτα κακοί στην άμυνα και στη συγκέντρωση που χρειάζεται για να παίξεις ένα τέτοιο παιχνίδι. Χάσαμε δίκαια το σημερινό παιχνίδι".

Σε ερώτηση για το πώς μπορεί να βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός στην άμυνα, απάντησε: "Υπάρχουν δύο πράγματα, το πρώτο είναι η προπόνηση. Από εδώ και πέρα θα έχουμε πολύ περισσότερες ημέρες για να κάνουμε προπόνηση. Το δεύτερο είναι η θέληση και η διάθεση που πρέπει να δείξουν κάποιοι για να βγάλουν αυτά που θα γίνονται στην προπόνηση. Το έχω πει κι αυτό πολλές φορές, όποιος το έχει, θα παίξει. Σίγουρα θα είμαστε διαφορετικοί στα playoffs. Από εκεί και πέρα το "διαφορετικοί" έχει να κάνει με τη νοοτροπία. Το αποτέλεσμα δεν μπορώ να το ξέρω, θα το δούμε στην πορεία".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΕΡΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ